Zoals jullie misschien al wel gezien en gehoord hebben is er een nieuwe kledinglijn van Macron die momenteel gedragen wordt door de meeste selectieteams. Het mooie nieuwe trainingspak en inschietshirt zijn normaliter alleen via de webshop op onze site te bestellen (www.kcconline.nl/webshop).

Echter hebben we nu een speciale actie voor de maand december:

  • Bestellingen die bij de kledingcommissie gedaan worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  uiterlijk vrijdag 23 november a.s. worden ZONDER VERZENDKOSTEN geleverd bij KCC/SO natual op 1 december a.s.
  • Bestellingen die bij de kledingcommissie gedaan worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  uiterlijk 1 december a.s. worden ZONDER VERZENDKOSTEN geleverd bij KCC/SO natural op 15 december a.s.

Bestel de nieuwe kledingstukken daarom tijdelijk niet via de webshop maar via de kledingcommissie en profiteer van de GEEN VERZENDKOSTEN actie. Als de bestellingen binnen zijn nemen we contact met je op zodat je je bestelde kleding in de kantine kan komen ophalen en betalen.

Bestel je kleding op tijd zodat je je bestelde kleding op tijd binnen hebt.

Kledingcommissie KCC/SO natural
Saskia Dijkxhoorn, Jopie Schippers en Els den Hollander

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties