Beste allemaal,

Omdat op vrijdag 8 juni a.s. KCC/SO natural 2 een kruisfinale wedstrijd speelt voor het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse betekent dit dat we het hoofdveld intact moeten laten tot dat deze wedstrijd gespeeld is. Dat is natuurlijk prima want ook wij zijn blij dat KCC/SO natural 2 het zover geschopt heeft, maar als alles volgens schema verloopt beginnen ze uiterlijk maandag 11 juni aan onze velden.

Dit betekent dat dan alle sponsorborden met bijbehorende rails rondom veld 1 verwijderd moeten zijn, alle voetplaten netjes in de stellingen moeten liggen en alle losse rommel rondom de velden weg moet zijn. Ook de uitloopmatten mogen verwijderd worden daarnaast willen we de sponsorborden graag gelijk even afsoppen, zodat we ze schoon kunnen opruimen. Bij een grote opkomst zijn er altijd nog wel een paar andere klusjes die in en om de velden of in en om de kantine gedaan kunnen worden.

HIERBIJ DE OPROEP OM OP ZATERDAG 9 JUNI OM 11.00 UUR TE KOMEN HELPEN MET O.A. HET 'UITKLEDEN/ONTMANTELEN' VAN VELD 1

Je hoeft je niet aan te melden (mag wel op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) maar kom a.u.b. helpen. Hoe meer handjes des te minder werk.

Voor ieder die komt helpen is er een drankje met wat lekkers en natuurlijk de dank van onze vereniging.

We rekenen dus op een grote opkomst (en ja ook van KCC/SO natural S2).

Tot 9 juni 2018 om 11:00 uur!

Met vriendelijke groet,
Commissie Onderhoud  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties