Team 27 Cancerkilers heeft voor en tijdens de Samenloop voor Hoop in Alphen aan den Rijn een enorm mooi bedrag opgehaald. In de afgelopen maanden zette KCC'er Sophie Dijkxhoorn zich samen met Amber Visser en een groot aantal vrijwilligers in voor de Samenloop voor Hoop. Daaruit kwam een fantastisch bedrag van €12.700,-.

 

Team 27 Cancerkillers , de estafettegroep waarin Sophie meedeed, organiseerde in de voorbereiding op de estafettetocht een groot aantal acties. Een van die acties was de flesseninzamelactie, waarbij de afgelopen maanden een enorm aantal flessen gedoneerd zijn. Ook bij KCC/SO natural hadden leden en bezoekers de mogelijkheid om hun statieflessen in te leveren in de kantine. Uiteindelijk heeft dit €103,- opgeleverd voor Team 27 Cancerkillers. 

KCC/SO natural en Team 27 Cancerkillers zijn iedereen die geld en flessen gedoneerd hebben ontzettend dankbaar. Dankzij het opgeleverde bedrag kan er in de toekomst meer onderzoek gedaan worden naar kanker en het bestrijden van deze ziekte. 

Samenloop voor Hoop werd vorige week door KWF georganiseerd. Tijdens het 24 uur durende evenement liepen deelnemers een estafette om stil te staan bij de ziekte kanker en geld op te halen voor onderzoek. Uiteindelijk haalde de 200e Samenloop voor Hoop in Alphen aan den Rijn liefst €127.275,- op. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties