Gevoelsmatig hebben we er lang op moeten wachten en het is natuurlijk nog niet gerealiseerd, maar het gaat dan toch eindelijk gebeuren... WE KRIJGEN NIEUWE VELDEN!

Achter de schermen wordt er al maanden over gepraat, de velden zijn ondertussen getest op van alles en nog wat: ligt het recht, is de ondergrond nog goed en eventueel herbruikbaar, hoe zit het met alle milieu eisen...

Verder is er natuurlijk gesproken over wat en hoe zouden we de nieuwe velden het liefst willen hebben (ideaalplaatje), wat kan er, wat mag er en is het financieel allemaal mogelijk.

Diverse scenario's om velden neer te leggen zijn ondertussen de revue gepasseerd. Met het bestuur, de topkorfbalcommisie, TC's en nog wat belangrijke personen is uiteindelijk een combinatie van deze scenario's gekozen voor onze toekomstige velden. Er komen uiteindelijk drie standaardvelden (voor de S, A, B, C en D) van 20x40 en 6 velden voor de E/F waarvan 2 ingelegd in de  nieuwe velden 2 en veld 3. Het beoogde scenario zie je hieronder.

20180513   nieuwe velden (klein)

Klik op het plaatje voor groot formaat

Op dit moment wordt het werk aanbesteed en als alles goed gaat  is de planning dat er begin juni gestart gaat worden.

Voor dat er echt gestart kan worden moeten door KCC/SO natural leden in ieder geval alle sponsorborden nog worden verwijderd. Hiervoor hebben we hulp nodig want het zijn veel borden en ze zijn zwaar. Binnenkort volgt een oproep voor hulp bij het verwijderen van de sponsorborden.

We zullen jullie in de aanloop naar en tijdens de renovatie zo veel mogelijk op de hoogte houden met beschrijvingen en foto's.

Op naar een nieuw seizoen met nieuwe (kleine) velden!

Coördinatie Renovatie KCC-velden

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties