Afgelopen seizoen is er een nieuwe sponsorcommissie gevormd. Een goed en enthousiast team ging aan de slag om een nieuwe visie neer te zetten en nieuwe pakketten voor sponsoring samen te stellen. Naast de traditionele sponsoring zal er vooral ingezet worden op wat onze vereniging en de sponsor voor elkaar kunnen betekenen. De sponsor doet wat voor KCC/SO natural en KCC/SO natural doet wat voor de sponsor. Bedrijven met elkaar in contact brengen, zodat daar nieuwe business relaties uit voortkomen wordt het hoofddoel. Daarvoor organiseren wij netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, gaan we een businessblad uitgeven, maar zou er ook een bedrijven toernooi georganiseerd kunnen worden of een wedstrijden met de spelers van de A1, S2 en S1.

We zijn nog druk bezig om alles vorm te geven, maar deze nieuwe aanpak heeft er toe geleid dat wij in de afgelopen maanden diverse oude en nieuwe sponsoren aan ons hebben weten te binden. In eerste instantie zijn er nieuwe shirtsponsors gezocht. Er is voor gekozen om sponsoren ruimte te geven op de voorzijde, maar ook op de achterzijde van onze mooie nieuwe shirts. Voor KCC/SO natural bekende bedrijven als MSX Benelux, Capelle XS, Gebr. Kalkman en Admidi zijn bereid gevonden om voor de aankomende jaren sponsor te worden van 1 of meerdere teams. Maar ook nieuwe bedrijven als CK Kozijnen, CDNZ, Koophuis Makelaars hebben zich aan ons verbonden. Het is ook niet onopgemerkt gebleven dat onze vereniging de aankomende jaren KCC/SO natural heet. SO natural teelt en verhandeld orchideeën in pot. En natuurlijk vergeten wij onze kleding sponsor MACRON niet. Zij leveren onze nieuwe tenues. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat al deze bedrijven de aankomende jaren onze partner willen zijn en de vereniging willen helpen onze doelen te bereiken.

Naast deze oude en nieuwe sponsoren zijn er ook diverse nieuwe bordsponsoren en businessclubleden bijgekomen. Binnenkort zullen er verschillende nieuwe borden bedrukt worden die wij langs ons hoofdveld gaan plaatsen, maar ook op onze Narrow Casting en de website zullen zij zichtbaar worden. Zo krijgen bedrijven als Hit Profit, de Borst Financiële Diensten, Plus van Driel, autobedrijf J&F, Hornbach Nieuwerkerk, JDG services en Mouse Craft een plekje. Binnenkort zullen wij via onze website al deze bedrijven voorstellen.

De aankomende weken zullen wij aan de slag gaan met de aankleding van onze hal. Doeken langs de muren die mogen blijven hangen, maar ook beachvlaggen zullen in onze hal gaan verschijnen.

Kortom wij zijn druk bezig en zullen stap voor stap toe werken om alles geregeld te krijgen. Als vereniging blijven wij opzoek naar nieuwe partners. Kennen jullie nu bedrijven die mogelijk partner van KCC/SO natural willen worden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie ook als je meer informatie wilt over wat wij nu en in de toekomst doen.

Sponsorcommissie KCC/SO natural

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties