Na seizoen 2014/2015 stopt Delta Logistiek als hoofdsponsor van korfbalvereniging KCC/Delta Logistiek uit Capelle aan den IJssel. Het sponsorcontract loopt ten einde en zal niet in haar huidige vorm worden voortgezet. Delta Logistiek, een bloeiende Capelse transportonderneming, heeft de vereniging gedurende een periode van drie jaar gesteund. Bestuurder Bert Wierenga: "de bijzondere samenwerking bestond niet alleen uit een contract, Delta Logistiek ging vaak veel verder dan dat. Mooiste voorbeeld daarvan is extra ondersteuning tijdens de kruisfinales voor promotie naar de korfballeague van afgelopen seizoen".

Voor het seizoen 2015/2016 is KCC/Delta Logistiek dus op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De vereniging speelt tijdens de veldcompetitie zowel met haar gehele jeugdafdeling, als de eerste selectie op het hoogste niveau in Nederland. De club heeft de combinatie van topkorfbal, breedtekorfbal en sociale activiteiten hoog in het vaandel staan. Zo is er bijvoorbeeld een gehandicapten korfbalteam en een bruisende activiteitencommissie. Doelstelling is om ook in de zaalcompetitie met het eerste team te promoveren naar de Korfbal League, de hoogste klasse van het zaalkorfbal. Voor een nieuwe hoofdsponsor behoort een officiële naamskoppeling tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en/of interviews neem contact op met bestuurder Bert Wierenga via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties