Moet je voor school nog een maatschappelijke stage doen en weet je niet wat je moet doen. KCC/Delta Logistiek wil jou hierbij graag helpen en ondertussen ook de club zelf helpen.

Op dit moment hebben we plek voor 2 stages/leerlingen. Afhankelijk van het aantal uur dat stage gelopen moet worden kunnen er daarna weer 2 nieuwe leerlingen instromen.

Vraag op school of je de maatschappelijke stage mag invullen met het fluiten (onder begeleiding) van E- en F-wedstrijden. Als school akkoord is ontvangen we graag de benodigde formulieren voor het aanmelden van de maatschappelijke stage . Op dit formulier wordt aangegeven hoe de stage wordt ingevuld en het aantal uren dat je stage gaat lopen. Afhankelijk van het aantal uren dat je stage moet lopen fluit je dan onder begeleiding komend seizoen voor KCC thuiswedstrijden bij de E- en F.

Hoe werkt het?
Voordat je gaat fluiten moet je je eerst de regels van de E- en F-wedstrijden goed doornemen. Vervolgens ga je onder begeleiding fluiten en vul je na iedere wedstrijd een formulier in die de begeleider ook onafhankelijk invult. Gezamenlijk wordt dan gekeken naar de overeenkomsten en verschillen zoals jullie over de gefloten wedstrijd denken, zodat je er ook nog wat van kan leren.
Iedere gefloten wedstrijd met formulieren invullen en napraten is een 1,5 uur stage.
Als je voldoende uur stage hebt gelopen vullen wij je beoordelingsformulier voor school weer in en voorzien deze van een evaluatie en een handtekening.

Het mooiste zou dan nog zijn als je je stage wilt afsluiten met het doen van het examen Basisopleiding B (minimumleeftijd op moment van het afleggen van het examen is 15 jaar).

Gemotiveerde leerlingen kunnen zich met de benodigde formulieren aanmelden bij 

Saskia van Vlaanderen-Kanij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41 386 387).

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties