KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt nu play downs tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale: kv Tempo. De eerste wedstrijd wist KCC/SO natural met 19-24 te winnen. Op zaterdag 6 april om 20:00 uur wordt de tweede wedstrijd gespeeld bij KCC/SO natural in Capelle aan den IJssel. 

We waren al bijna uitverkocht, maar hebben wat kaarten terug gekregen van Tempo. Daarom is er nu weer een beperkt aantal kaartjes te koop voor de thuiswedstrijd op zaterdag 6 april 2019. Deze kosten voor leden € 2,50 per stuk. Voor niet leden gelden de reguliere prijzen: € 3 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+ en € 6 voor overige supporters. Wil jij een kaartje? Mail dan je naam, leeftijd en 06-nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een Tikkie en als die betaald is liggen je kaarten zaterdag bij de kassa klaar.

Mocht er een derde wedstrijd noodzakelijk zijn dan wordt deze gespeeld op woensdag 10 april bij Tempo in Alphen aan den Rijn. De kaartverkoop daarvoor start dan een half uur na de thuiswedstrijd.

Mail voor al je vragen over kaartjes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle kaarten worden toegewezen in volgorde van binnenkomst van de mail, OP = OP

Mark en Sander

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties