KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt nu 2 (of 3) play down wedstrijden tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale: Tempo uit Alphen aan den Rijn. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

  • Woensdag 3 april 2019 20:30 uur Tempo - KCC/SO natural 
    Toegangskaarten zijn niet meer te koop via KCC/SO natural. Bij Tempo zijn er (voorlopig nog voldoende) kaarten aan de deur te koop. Die kosten 3,50 Euro (<16 of 65+) of 5 Euro (overigen). Er zijn nog wel enkele plekken in de partybus (€ 6 per persoon), maar dan moet je aan de deur een kaartje kopen. De supporters voor de partybus verzamelen 18:30 uur, de bus vertrek om 18:45 uur vanaf de kantine. LET OP: als je met de bus gaat krijg je je toegangskaart in de bus. De spelers vertrekken om 18:00 uur, zorg dus dat je er 17:45 al bent om ze uit te zwaaien. KNKV legitimaties zijn deze wedstrijd niet geldig, legitimatiehouders hadden tot afgelopen weekend de kans om een kaart te reserveren.
  • Zaterdag 6 april 2019 20:00 uur KCC/SO natural - Tempo
    Er is nog een beperkt aantal kaartjes te koop voor de thuiswedstrijd. Deze kosten voor leden € 2,50 per stuk. Voor niet leden gelden de reguliere prijzen: € 3 voor jeugd t/m 15 jaar en 65+ en € 6 voor overige supporters.

  • Woensdag 10 april: UITwedstrijd (als er een derde wedstrijd nodig is)
    Indien nodig volgt nieuws over toegangs- en buskaarten op zondag 7 april 2019.

Mail voor al je vragen over kaartjes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Alle kaarten worden toegewezen in volgorde van binnenkomst van de mail, OP = OP

Mark en Sander

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties