Gezien de stand op de ranglijst en de belangen voor beide ploegen belooft de wedstrijd KCC/SO natural - DVO/Accountor (zaterdag 17 maart 20:00 uur) erg spannend te worden. We verwachten - ook i.v.m. het Jazz-feest na afloop - dat het erg druk wordt en we hebben er dan ook voor gekozen om deze wedstrijd anders om te gaan met de toegang dan de eerdere wedstrijden. Om te kunnen garanderen dat er niet meer dan 800 mensen binnen zijn, moet iedereen zaterdag een polsbandje hebben om binnen te komen, dus ook alle KCC-leden.
Lees daarom dus goed onderstaand bericht.

Kaartjes voor leden van KCC/SO natural
Leden van KCC/SO natural (en de Club van 50) kunnen op vertoon van hun KCC-clubpas maximaal 2 (ipv 3 gezien de grote belangstelling!) polsbandjes per clubpas ophalen in de kantine bij Sander of Mark. Dat kan a.s. woensdag 14 maart en donderdag 15 maart tussen 19:30 en 20:30 uur. Voor de kaartjes vragen we een vrijwillige eigen bijdrage van 1 Euro per stuk voor leden. Niet leden betalen uiteraard de normale toegangsprijs. Daarmee financieren we nieuwe supportersacties van De Negende Man.

Kaartjes voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders krijgen op vertoon van hun seizoenkaart een polsbandje bij de kassa.

Kaartjes voor supporters DVO/Accountor
Supporters van DVO kunnen zich via hun eigen club aanmelden voor toegang tot de wedstrijd. DVO stuurt ons de lijst met namen en voor die mensen ligt er zaterdag bij de kassa gegarandeerd een kaartje dat ze kunnen afhalen (en betalen). De toegang bedraagt 6 Euro voor volwassenen en 3 Euro voor kinderen t/m 15 jaar en 65 plussers.

Bezoekers met een geldige (digitale) KNKV pas of Korfbal League pas
Voor deze mensen is de toegang gratis, je moet je wel uiterlijk vrijdag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om zeker te zijn van toegang.

Kaartjes voor overige supporters
Wil jij zaterdag bij de ontknoping van de Korfbal League zijn? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zetten je op de lijst. Je hoort dan uiterlijk donderdagavond 21:00 uur of er daadwerkelijk kaartjes beschikbaar zijn. Die liggen dan zaterdag voor je klaar bij de kassa. De toegang bedraagt 6 Euro voor volwassenen en 3 Euro voor kinderen t/m 15 jaar en 65 plussers.

Kaartverkoop aan de deur?
Als er nog kaarten over zijn verkopen we die aan de kassa. Maar let op: VOL = VOL. Het kan zijn dat zaterdag alle kaartjes al op zijn. Zorg dus dat je vooraf je polsbandje ophaalt/bestelt als je de wedstrijd live wil zien.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties