Door het verlies van DeetosSnel zijn we definitief 9e in de Korfbal League en gaan we play-downs spelen tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale. We spelen op woensdag 3 april UIT, op zaterdag 6 april THUIS en indien nodig op woensdag 10 april UIT. De tegenstander is pas na de Hoofdklasse finale op 30 maart bekend.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd op zaterdag 6 april 2019 (waarschijnlijk om 20:00 uur) start zaterdag 23 maart na de wedstrijd van het 1e om 22:00 uur.

  • (Oud-) KCC leden, familie en vaste KCC supporters kunnen a.s. ZATERDAG 23 MAART van 22:00 - 23:00 uur kaartjes kopen in de gang bij de kantine bij Mark en Sander (max. 4 per persoon). Deze kosten € 2,50 per stuk (waarmee we o.a sfeeracties tijdens wedstrijden betalen). Graag gepast betalen. Kan je (als lid) zaterdag 23 maart echt niet, omdat je bijvoorbeeld zelf moet spelen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Voor houders van een geldige digitale KNKV legitimatiepas zijn er maximaal 20 kaarten beschikbaar. Je kunt 1 kaartje per pas t/m zaterdag 30 maart reserveren door je naam, sportlinknummer en je functie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kan je dan zaterdag 6 april op vertoon van je digitale KNKV pas bij de kassa ophalen. Op zondag 31 maart gaan de kaarten die niet gereserveerd zijn in de verkoop voor onze eigen leden.

  • NIET leden kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om kaarten te reserveren (deze kosten € 6 per stuk). Deze reserveringen worden in eerste instantie op de reservelijst gezet. We mailen dan uiterlijk zondag 31 maart of er nog kaarten voor je beschikbaar zijn.

Heb je nog vragen? Mail uitsluitend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mark en Sander

NB: meer informatie over de kaartverkoop voor de UITwedstrijd op woensdag 3 april volgt zodra de tegenstander bekend is.

NB wil jij nog een sponsorbijdrage leveren voor sfeerartikelen of een busreis? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties