Update 26 februari: we vonden nog enkele spullen en wat uitverkocht is, hebben we er alvast afgehaald.

Nu ons clubhuis nog steeds gesloten is i.v.m. de richtlijnen van het RIVM omtrent Corona, hebben we onze voorraden nogmaals geïnventariseerd op houdbaarheid. Sommige producten hebben we teruggegeven aan onze leveranciers, andere bieden wij te koop aan voor onze leden.

Met het bestellen van deze voorraden steun je onze club en dat kunnen we hard gebruiken!
Meer betalen dan onze inkoopsprijzen mag natuurlijk ook.

Middels onderstaande bestellijst kun je aangeven welk product en hoeveel je van iets wil hebben.

Je bestelling wordt verzameld en kan zaterdag 27 februari tussen 11:00 en 12:00 uur opgehaald worden bij het clubhuis. Afrekenen gebeurt op het ophaalmoment middels een Tikkie. Het is niet mogelijk contant te betalen!

Bij het ophalen houden we ons natuurlijk aan de 1.5 meter en andere richtlijnen.

Heb je nog specifieke vragen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestelller
Producten

Bestellijst

We rekenen zoveel mogelijk alleen de inkoopprijs. De genoemde prijs geldt alleen voor de drive by actie en is incl. btw en incl. eventueel statiegeld. In een krat zitten 24 flesjes. Als je per 24 flesjes besteld, rekenen we de kratprijs.
De genoemde voorraden zijn de voorraden bij inventarisatie en worden niet bijgewerkt a.d.h.v. de bestellingen. Het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt' wordt gehanteerd.
Wij hanteren ook hier 'Geen alcohol onder 18 jaar'.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Ook deze week zal er op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 februari in ieder geval nog GEEN veldtraining plaatsvinden. Of er op donderdag 18 fgebruari getraind kan worden zal op zijn vroegst op donderdag rond het middaguur besloten worden.

Ons sportcomplex is net als de rest van Nederland afgelopen weekend veranderd in een winterlandschap. Dat geeft zowel plezier als overlast en heeft zowel voordelen als nadelen.

Door de winst op Avanti heeft KCC zich definitief geplaatst voor de play-offs, een geweldige prestatie!! Als KCC zaterdag ook van AW.DTV wint, dan is het kampioenschap binnen en zijn we definitief eerste in de poule. We spelen dan zaterdag 14 maart 20:00 uur de eerste kruisfinale thuis. Als we winnen start de kaartverkoop voor KCC supporters a.s. zaterdag 29 februari een half uur na afloop van de wedstrijd van het eerste. Kan je zaterdag echt niet - bijvoorbeeld door vakantie - mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hieronder zie je het volledige overzicht van de play-offs.  

Lieve kinderen,

Over 2 weken organiseren wij als aKCCie een glowgolfavond voor jullie!
Heb je zin in een gezellig avondje met je teamgenootjes en/of vriendjes/vriendinnetjes? Geef je dan nu snel bij ons op!

Tot vrijdag 6 maart!

De verlichting bij dartborden 1 en 2 was gelukkig provisorisch gerepareerd waardoor we weer over vier dartbanen konden beschikken. Die hadden we ook nodig, want er schreven zich weer 18 deelnemers in. Jan Leeuwenstein won na een spannende avond. Paul Oschner werd tweede. Stefan Dekkers legde beslag op de de derde plaats.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties