Waar vroeger voor de meeste hoofdklasse-ploegen twee doordeweekse trainingen de norm waren, zijn de tijden intussen veranderd. Onze selectie speelt nu (reserve) korfballeague en de trainingsintensiteit is de laatste jaren steeds meer verhoogd. Zo werd er jaren geleden gestart met de krachttraining op maandagavond waar selectiespelers gewichten liften waar menig sportschool-ganger jaloers op is. Nu is daar een individuele training bijgekomen.

Op 21 September j.l. is op 75 jarige leeftijd Piet Klootwijk overleden. Veel oud leden van voormalig korfbalvereniging De Kapellen zullen zich Piet weten te herinneren.

Zaterdag 26 september 2020, wederom een lastige kluif voor de ploeg van Frtis Wip en Ed van der Steen. Koploper TOP/LITTA uit Sassenheim was te gast op sportpark Schenkel. KCC/CK Kozijnen wil dolgraag punten gaan pakken want het staat al achter op het Zeeuwse TOP en met punten de zaal in gaan is toch een stukje lekkerder. Ondanks de kwaliteiten van de Sassenheimers kon KCC/CK Kozijnen maar liefst 40 minuten lang mee, maar een beetje gas bij TOP/LITTA betekent een nederlaag voor de thuisploeg.

Wij zijn trots te kunnen melden dat ook dit seizoen de naam van Simpel.nl op de shirts van onze B-selectie zal prijken. De sim-only aanbieder heeft voor het 3-e jaar op rij de samenwerking met onze club verlengd.

De wedstrijd KCC/CK Kozijnen A3 - Eureka A1 is wederom verplaatst en wordt nu gespeeld op zaterdag 17 oktober om 12:00 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen A3.

Vrijwilligerswerk, ik weet niet beter. Opgegroeid in de korfbalwereld vanaf mijn 6e. Van alles gedaan; speler, trainer, coach, TC, ledenraad, vertrouwenspersoon, Corona dienst etc. Het hoorde er “gewoon” bij. Dat doe je voor je vereniging. Altijd met enthousiasme en plezier gedaan. En wat gebeurde er afgelopen weekend? Ik was met een vraag vanuit het bestuur naar KCC “gelokt”. Daar wachtte mij een enorme verrassing.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties