Kom jij ook helpen op ZATERDAG 1 AUGUSTUS 2020 en/of op de vrijdagochtenden met klusjes in en om de kantine en de velden?

Het bestuur wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet!
Wij als bestuur zijn trots op ons club en op de vrijwilligers die zo hard hebben gewerkt en ons ook door deze corona periode hebben gelopen.
Nogmaals dank daarvoor! In het bijzonder de Corona werkgroep.

Afgelopen week zijn de coronawerkgroep en coronavrijwilligers in het zonnetje gezet door het bestuur en Bodytec Claudia voor hun extra inzet tijdens de afgelopen periode.

Het is vakantie. Het was een vreemd einde van het seizoen. Competitie gestopt en geplande activiteiten konden helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. Gelukkig kon er nog wel een aantal weken getraind worden.

Het bestuur kijkt uit naar komend seizoen. Hopelijk een normaler seizoen maar zeker geen gewoon seizoen. Ook komend seizoen zullen er nog veel onzekerheden zijn en ook moeten we er rekening mee houden dat sommige corona-maatregelen van kracht blijven. Volgend jaar zullen we weer een groot beroep moeten doen op veel vrijwilligers om er samen weer een fantastisch seizoen van te maken.

Afgelopen zaterdag 11 juli heeft het bestuur weer fysiek vergaderd. Die 1.5 meter is vocaal best te overbruggen. De volgende punten zijn aanbod gekomen:

Voor het nieuwe veldseizoen 2020-2021 heeft het KNKV voor KCC/CK Kozijnen 1 t/m 6, de A1, A2, B1 en de C1 de indeling bekend gemaakt.

Ondanks de corona periode hebben we de afgelopen weken door kunnen trainen met de jeugd. Vanuit de jeugd TC willen we complimenten maken aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Van de trainers, die zich flexibel hebben opgesteld tot de ouders en de spelers. Zij hebben gedisciplineerd gehoor gegeven aan de regels van het corona protocol, klasse! Een speciaal bedankje gaat uit naar alle corona coördinatoren die zich de afgelopen weken enorm hebben ingezet om ervoor te zorgen dat de KCC-leden lekker konden sporten.

Na de zomervakantie begint het nieuwe korfbalseizoen. Omdat corona nog steeds actueel is, weten we nog niet precies welke maatregelen dan zullen gelden. Zoals het er nu naar uitziet kan er vanaf augustus wel gestart worden met de trainingen en de oefenwedstrijden. Waar de selectieperiode normaal gesproken aan het einde van het lopende seizoen plaatsvindt zal deze nu aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden.

KCC kent een aantal scheidsrechters. Dit zijn leden met een scheidsrechtersdiploma op zak voor KNKV-scheidsrechter en scheidsrechters met een KNKV jeugdscheidsrechter (BCD of EF scheidsrechter) en/of de verenigingsscheidsrechter. De eerste categorie fluit onze verplichtingen buiten de deur en de andere categorieën fluiten vaak thuiswedstrijden. 

Door vertrek bij de vereniging, het na jaren eens wat anders willen doen of andere redenen dunt ons scheidsrechterskorps aardig uit en komt er een onevenredige druk te liggen op de scheidsrechters die wel fluiten, maar ook vaak nog spelen, coachen en andere taken bij de vereniging verrichten. Zelf vind je het als speler toch ook fijn als er een scheidsrechter is om jou wedstrijd te fluiten dus help KCC/CK Kozijnen om te zorgen dat zoveel mogelijk wedstrijden door gediplomeerde scheidsrechters worden gefloten.

Afgelopen maanden is de JTC druk bezig geweest om het trainersplaatje rond te krijgen. Er zijn nog wat teams die de ondersteuning hard kunnen gebruiken. We zijn nog op zoek naar (extra) trainers voor de B2, C2 en de F-jeugd.

Met trots maken bestuur en sponsorcommissie bekend dat Sani-Dump volgend seizoen zal aantreden als selectie-sponsor. Het logo van Sani-Dump zal zichtbaar zijn op de mouw van de wedstrijdshirts van de selectie S1/S2.

In de persconferentie van woensdag 24 mei is aangegeven dat we een stap vooruitzetten in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Wat een stormloop was er voor de aangeboden ballen. 

Helaas hebben we niet iedereen kunnen voorzien van ballen, maar degenen die nog niets hebben staan bovenaan de lijst voor als er weer ballen beschikbaar komen. Dan zijn jullie de eersten die we benaderen of jullie nog steeds ballen willen hebben.

Degenen die we wel blij hebben kunnen maken met ballen, hebben een berichtje ontvangen dat er ballen voor hen klaar liggen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties