KCC verwelkomt Rijnvis en Zwaveling Notarissen als nieuwe sponsor. Zij zullen met een driehoeksboarding zichtbaar zijn tijdens wedstrijden van het eerste. Verder kun je ze binnenkort uiteraard vinden op onze website en de narrowcasting.

Met trots presenteren bestuur en sponsorcommissie van Korfbal Combinatie Capelle onze nieuwe naamsponsor CK Kozijnen. Vanaf 1 juli 2020 draagt onze vereniging de naam KCC/CK Kozijnen.

Beste KCC leden,

De zon schijnt, er wordt weer getraind en alles 'lijkt' erop te wijzen dat we naar het 'normaal' gaan. Uw bestuur en de werkgroep Corona houden nog wel een behoorlijke slag om de arm.

Yes, we mogen weer! Na een wekenlange pauze wordt er weer gekorfbald bij KCC. Zouden we normaal gesproken juist richting einde van het seizoen gaan, dit jaar gaan we nog even lekker door nu het weer kan. 

Mocht je toe zijn aan nieuwe veldschoenen, dan is het goed om te weten dat onze sponsor Starshoe nog alle modellen en maten kunstgrasschoenen op voorraad heeft. Vanwege de Corona-maatregelen werkt Starshoe momenteel op afspraak. Met als voordeel dat je zeker weet dat je niet hoeft te wachten!

Even geen mooi weer, maar wel weer mooi nieuws, want het dak van de KCC-kantine is bezaaid met zonnepanelen. En zonnepanelen + mooi weer = goed nieuws.

'Let the games begin!' / Laat de Korfbal League maar komen/ de nieuwe zaalvloer ligt erin.

Al weer ruim een jaar geleden is er een onderzoek gedaan onder de leden en ouders van leden en andere betrokkenen bij KCC of wij als korfbalvereniging in het vervolg niet als rookvrije vereniging door het leven zouden willen/ moeten gaan. 

Het onderzoek leverde idd op dat het grootste deel van de vereniging dit graag wilde. Er waren al wat stappen gezet met het afplakken van de asbakzuilen, maar nu is het toch echt gerealiseerd. KCC is met ingang van nu ROOKVRIJ. Er mag binnen het hek niet en niets meer gerookt worden.

Ook dit jaar hebben we ons gehele complex goed en veelvuldig gebruikt. En de senioren- en A-teams maken de kleedkamers schoon en anderen reinigen de wc’s, kantine en overige ruimtes. Fijn is het om na de competitie één keer in het jaar alles eens grondig te poetsen en op te ruimen.

De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden.

Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties