Nu ons clubhuis gesloten is i.v.m. de richtlijnen van het RIVM omtrent Corona, hebben we onze voorraden geiïventariseerd op houdbaarheid. Sommige producten kunnen we teruggeven aan onze leveranciers, andere bieden wij te koop aan voor onze leden.

Met het bestellen van deze voorraden steun je onze club en dat kunnen we hard gebruiken!
Meer betalen dan onze inkoopsprijzen mag natuurlijk ook.

Middels onderstaande bestellijst kun je aangeven welk product en hoeveel je van iets wil hebben.

Je bestelling wordt verzameld en kan zaterdag 23 mei tussen 10:00 en 12:00 uur opgehaald worden bij het clubhuis. Afrekenen gebeurt op het ophaalmoment middels een Tikkie. Het is niet mogelijk contant te betalen!

Bij het ophalen houden we ons natuurlijk aan de 1.5 meter en andere richtlijnen.

Heb je nog specifieke vragen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestelller
Producten

Bestellijst

We rekenen zoveel mogelijk alleen de inkoopprijs. De genoemde prijs geldt alleen voor de drive by actie en is incl. btw en incl. eventueel statiegeld. In een krat zitten 24 flesjes. Als je per 24 flesjes besteld, rekenen we de kratprijs.
De genoemde voorraden zijn de voorraden bij inventarisatie en worden niet bijgewerkt a.d.h.v. de bestellingen. Het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt' wordt gehanteerd.
Wij hanteren ook hier 'Geen alcohol onder 18 jaar'.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Corona
De werkgroep en allen die betrokken zijn bij het weer opstarten van de korfbal verdienen een pluim. Heel positief vinden we dat de trainers en spelers/speelsters zich netjes aan de regels houden.
Dat iedereen van onze vereniging graag weer een balletje wil gooien hoeft geen verdere uitleg, echter is het voor de werkgroep wel een heel georganiseer. Belangrijk om te melden is dat er extra coördinatoren nodig zijn. Waarom? Omdat dit in de diverse protocollen vermeld staat. De toestemming van de gemeente geeft dit ook aan. Kortom ons verzoek: Meld je aan! Dit kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De donderdag voor wat later het laatste korfbalweekend van dit seizoen bleek te zijn, werd ondergetekende door Sportief Capelle benaderd om 'even snel' te inventariseren wat onze wensen zouden zijn als we in Sporthal Schenkel eventueel misschien een nieuwe vloer zouden krijgen.

Even snel moest dan wel dat weekend want maandag 9 maart vóór 07.00 uur moesten de wensen binnen zijn.

Met een aantal personen binnen de vereniging contact via de app gehad en in het weekend van 7/3 tussen alle jurydiensten, beoordelingen en wedstrijden met Henk Jan even een rondje door de zaal gelopen. 

Dat leverde een mooi lijstje met zeker 5 punten op. We mochten alle wensen doorgeven en als één en ander door zou gaan zou gekeken worden wat technisch en budgettair gerealiseerd zou kunnen worden.

Eind april kwam het bericht dat de jongste jeugd tm 12 jaar weer mocht gaan trainen.

Binnen KCC is onmiddellijk de Werkgroep Korfbalprotocol opgericht die zich bezig ging houden met protocollen, contacten met Sportief Capelle, bekijken van onze materialen (hoeveel hebben we van wat), willen de kinderen en de trainers wel trainen en hoe en met welke materialen kunnen we alles zo goed en vooral ook zo veilig mogelijk voor iedereen regelen. Print op shirts heeft voor ons (met korting) 1,5 meter hesjes bedrukt en Sportief Capelle heeft ons van een eerste lading desinfectiemiddelen voorzien om onze handen en ook het materiaal en onze trainingsomgeving te desinfecteren.

Elk seizoen zijn er scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers in de weer om de grote hoeveelheid aan verplichtingen (rompregeling) die wij als korfbalvereniging krijgen van het KNKV weg te werken. 

Omdat dit korfbalseizoen een wel heel abrupt en uiteindelijk vreemd einde heeft gekregen heeft het KNKV besloten om voor dit seizoen de hele rompregeling te schrappen. Dat betekent voor alle korfbalverenigingen geen boetes, maar helaas ook geen bonussen.

Nadat we eerder op basis van de adviezen en richtlijnen onze dartavonden in april en mei hebben geannuleerd, hebben we besloten ook de laatste dartavond, die gepland stond voor vrijdag 12 juni, te laten vervallen. Het dartseizoen 2020-2021 is hiermee dan ook beëindigd.

Tussen alle coronaberichten door is de JTC inmiddels al druk bezig met het komende seizoen. Daarbij zijn we verheugd te kunnen melden dat Gijs ‘t Hart komend seizoen bij de juniorenselectie van KCC zal aansluiten.

Vanaf 6 mei zijn we begonnen met trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar. Vanaf woensdag 13 mei zal ook de jeugd 13 t/m 18 jaar van start gaan.
Omdat hiervoor wel enige voorwaarden gelden heeft KCC in samenwerking met Sportief Capelle het KCC korfbalprotocol opgesteld.

Afgelopen week zijn we eindelijk weer gestart met het korfballen. De kinderen in de leeftijdsgroep t/m 12 jaar mochten de spits afbijten en waren volop aanwezig. Iedereen had er zin in en sommigen vonden het ook nog een beetje spannend. Belangrijk was ook dat zowel ouders als de kinderen en begeleiders zich aan de afspraken hebben gehouden. Supergoed.

Komende woensdag maken we een doorstart en breiden we de trainingen uit met de jeugd van 13 t/m 18 jaar. We hopen ook hun in groten getale te mogen begroeten. Via trainers en de JTC worden afspraken doorgesproken dan wel gemaild.

Voor het nieuwe zaalseizoen 2020-2021 heeft het KNKV voor KCC 1 t/m 6, de A1, A2 en B1 de zaalindeling bekend gemaakt.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties