Beste KCC-ers,

Nu kinderen in een tweetal leeftijdsgroepen weer bij de club mogen sporten, hebben we een Werkgroep Korfbalprotocol (Corona commissie) opgericht.
Deze commissie bekijkt wat de mogelijkheden zijn en welke maatregelen noodzakelijk zijn. We hebben het dan bijvoorbeeld over looproutes, toiletgebruik, ontsmettingsmiddelen en schoonmaken materiaal.

De kinderen van Kangoeroe leeftijd, E-, F-, D- en C -leeftijd (t/m 12 jaar) mogen onder voorwaarden gaan sporten. Dit willen we vanaf 6 mei gaan doen.
Instructies hierover worden z.s.m. bekend gemaakt.

En helaas, de jeugd vanaf 13 jaar tot 18 jaar zal nog even geduld moeten hebben.

Voor onze jeugdspelers lijkt er binnenkort een einde te komen aan de korfballoze periode, maar met name onze Jeu de Boulers zitten nog even in de wachtkamer. En dat is erg jammer voor deze groep, die het nu toch al moet doen met minder sociaal contact.

De voorbereidingen voor de play-offs waren begin maart al in volle gang. Alles was geregeld: de ploeg was er meer dan klaar voor, de supporters hadden weer mooie acties voorbereid, diverse supportersartikelen waren aangeschaft en de bussen waren al gereserveerd. Toen trof het Corona virus de wereld en sindsdien staat het korfbal stil.

Net als waarschijnlijk velen van u, zaten ook het bestuur en de TC van KCC gisteren in spanning te kijken naar de nieuwsuitzending over de Corona-maatregelen.

Beste KCC-ers,

Langzamerhand begint het te wennen, thuis werken, online vergaderen en afstand houden. Als bestuur hebben wij ook voor het eerst met elkaar online vergaderd. Dat we te laat begonnen heeft met uw voorzitter te maken, die nogal worstelt met digitale software. Enfin de volgende punten zijn besproken:

Recent heeft het KNKV aan de betrokken korfbalverenigingen gevraagd wat hun mening is over het eventueel oprichten van een extra klasse tussen de hoofdklasse en de Korfbal League. Hiermee zouden er geen ploegen hoeven te degraderen in het wedstrijdkorfbal vanaf de overgangsklasse tot aan de 4e klasse en zouden de nummers 1 wel kunnen promoveren. Om het overschot aan promovendi op te vangen, zou deze extra klasse een uitkomst zijn.

De jeugd TC is verheugd te melden dat Niels Molendijk en Gerbert Schippers zich ook voor aankomend seizoen hebben verbonden aan KCC A1.

De senioren TC is blij te mogen vermelden dat Mickeal Buijs volgend jaar actief zal zijn als trainer/coach van KCC S3.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties