De virtuele kantine op www.rondjevoorjeclub.nl sluit bijna, de laatste ronde is begonnen.

Beste KCC leden,

Wat een bijzondere Kerst zal dit gaan worden. Thuis met een klein groepje familie en/of vrienden. Het neemt niet weg dat dit een moment van rust mag zijn. Heb aandacht voor elkaar.

Vanavond hebben jullie kunnen genieten van de interviews van Mauro Orru met onze voorzitter Cor van Os en trainers van het eerste Frits Wip en Ed van der Steen. Daarna was de trekking van de kerstloterij van KCC/CK Kozijnen, hieronder vind je de uitslag.

Op dinsdag 22 december om 20:00 uur is de trekking van de KCC kerstloterij. Deze loterij is georganiseerd in het kader van de KCC Kerstpakkettenactie. In de pakketten zat een kerstkaart van de selectie waaraan ook 2 lotnummers voor de loterij waren toegevoegd.

De kerstpakkettenactie van KCC/CK Kozijnen was met 115 verkochte pakketten een groot succes. Mooi om te zien dat onze club - ondanks de Corona crisis - nog volop leeft en de leden nog steeds betrokken zijn. Daarnaast levert de actie dankzij jullie steun en een aantal pakketsponsoren de vereniging ook nog eens een mooi bedrag op en dat is in deze tijden zonder barinkomsten mooi meegenomen.  

Uitnodiging en agenda voor de
Algemene Ledenvergadering van Korfbal Combinatie Capelle

Het Bestuur nodigt voor deze vergadering uit:
alle leden en/of hun wettelijke vertegenwoordigers en alle begunstigers.
Alle leden die op 1 december 2020 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt hebben stemrecht.

Datum: 8 januari 2021
Locatie: Online
Aanvang: 19:45 uur

De Korfbal League gaat zaterdag 16 januari van start. Dit kan doordat er door het kabinet een uitzondering is gemaakt voor topcompetities. Topsporters mogen competie spelen onder een zeer strikt coronaprotocol. De Korfbal League valt onder deze regeling. Ook de Reserve Korfbal League gaat van start; de eerste en tweede teams zijn in deze competities gekoppeld.

Beste leden, 

De aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zorgen voor een sluiting van binnensportlocaties.
Dat betekent dat er in ieder geval vanaf 15 december tot en met 19 januari geen trainingen zijn voor onze jeugd- en seniorenteams.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties