Helaas spelen we i.v.m. alle Corona perikelen voorlopig nog geen competitiewedstrijden. Aanstaande zaterdag 28 november speelt de jeugd van KCC/CK Kozijnen een aantal onderlinge wedstrijden die we speciaal voor alle ouders en andere belangstellenden zullen livestreamen.

Afgelopen drie weken konden jullie een KCC Kerstpakket bestellen. Langs vele kanalen hebben we jullie benaderd. Misschien wel tot jullie er een beetje moe van werden, maar dit heeft wel succes gehad. Jullie hebben met z'n allen maar liefst 110 kerstpakketten besteld. 

Seniorenteams en leden vanaf 18 jaar mogen nog steeds alleen trainen met de anderhalve meterbeperkingen. Dit betekent de volgende voorwaarden:

Geen 'normale' trainingen voor de senioren en geen competitiewedstrijden. Voor de korfbal-liefhebber is het even afzien. Gelukkig is het niet helemáál stil in sporthal Schenkel op de zaterdagen. Voor de jeugd kunnen we nog wel activiteiten in clubverband organiseren. Met de nodige aanpassingen weliswaar, maar het plezier is er niet minder om.

We zetten de eindsprint in. Inmiddels staat de teller op 265 loten. Dat levert onze club al een mooi bedrag op maar we willen en kunnen toch echt wel meer. Een club van ruim 400 leden moet toch ook minimaal 400 loten kunnen verkopen.

Ik vraag dan ook iedereen, spelers, ouders en kcc-supporters die nog geen loten hebben gekocht, steun je club en koop deze loten. Dit kan nog tot 24 november a.s. 

Elk gekocht lot levert de vereniging netto € 2,40 op.

Er zijn al 110 KCC Kerstpakketten besteld!

In deze voor iedereen pittige coronatijd worden er voorlopig geen wedstrijden gespeeld. KCC heeft gelukkig een groep trouwe sponsoren die ons (blijven) steunen, maar doordat de kantine dicht is valt er toch veel baromzet weg. Daarom organiseren we dit seizoen regelmatig acties om de weggevallen inkomsten  te compenseren. Het geld dat je anders aan de bar zou hebben uitgegeven komt op die manier voor een deel toch bij KCC terecht!

20201031   KCCKerstpakketDe volgende actie die wij starten is het KCC Kerstpakket. Voor 40 Euro kan je een uitgebreid kerstpakket bestellen met KCC artikelen en leuke/lekkere dingen voor in de kerstvakantie. Voor de betaling sturen we je een Tikkie. Het kerstpakket wordt op zaterdag 19 december bij je thuisbezorgd (in de regio Rotterdam) en een deel van de opbrengst gaat naar KCC. Ook zitten er twee loten in waarmee je meedingt naar één van de prijzen in de loterij. De trekking doen we tijdens een liveshow op dinsdagavond 22 december via een livestream waar we ook de voorzitter en de trainers interviewen. Als jij KCC een warm hart toedraagt dan hopen we dat je een KCC kerstpakket wilt bestellen! Dat kan voor jezelf, maar is misschien ook leuk voor familie, vrienden of de medewerkers van je bedrijf. In dat laatste geval kunnen wij ook een extra brief of artikel van je bedrijf aan de pakketten toevoegen. Heb je daar interesse in? Mail dan even.

Nog even kort alles op een rijtje:

  • Het kerstpakket kost 40 Euro en je kunt dit bestellen tot en met zaterdag 21 november.
  • Je krijgt een Tikkie voor de betaling.
  • De kerstpakketten worden thuisbezorgd op zaterdag 19 december.
  • De live trekking van de loterij is op dinsdag 22 december om 20:00 uur.

Met onze 400 leden moet het mogelijk zijn om van deze actie een groot succes te maken!
Wil jij KCC steunen? Reserveer dan nu je kerstpakket door onderstaand formulier in te vullen.

Heb je nog vragen over deze actie dan kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de organisatie,
Martijn de Lange, Theo van Os, Rianne Padmos, Monique Schneider en Mark van der Waaij

KCC Kerstpakket

Ik wil graag reserveren!

Bij wie mogen we het KCC Kerstpakket afleveren?

Bestel je meerdere pakketten en moeten deze op andere adressen afgeleverd worden?
Mail dan na je bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef dit even door!

Het pakket wordt op zaterdag 19 december thuisbezorgd. De trekking van de loterij is op dinsdag 22 december om 20:00 uur. Hou de website en social media in de gaten voor meer informatie over deze actie.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

BELANGRIJKE MEDEDELING VAN DE BARCOMMISSIE M.B.T. THUISWEDSTRIJDEN KCC 1 ZAALSEIZOEN 2019/2020

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties