Het is weer zover! Nadat we door Corona lange tijd niet hebben kunnen darten, gaan we op 25 november weer pijltjes gooien.

20221101   DartenEr is wel iets veranderd. De afgelopen 20 jaar hebben Peter van Dieren en Stephan Mosheuvel het darten georganiseerd. Dat hebben we altijd met veel plezier gedaan. Mede door de lange coronapauze en wat andere zaken, hebben Peter en ik besloten om met het darten te stoppen en hoopten dat er anderen zouden opstaan. Het zou natuurlijk zonde zijn als deze succesvolle activiteit zou komen te vervallen.

Caitlin Dijksman heeft zich aangemeld om het darten bij KCC/CK Kozijnen weer nieuw leven in te blazen. Daarbij kan zij in eerste instantie rekenen op de volledige ondersteuning van Peter en mij.

We hebben het materiaal nagekeken en de dartborden waren (op één na) nog in verrassend goede staat. De dartmatten zijn nog bruikbaar en ook zijn de spotjes weer op orde gebracht.

Er staat dus niets in de weg om weer een dartavond uit te schrijven. Op 25 november 2022 beginnen we derhalve weer en we hopen dat er weer flink wat deelnemers komen. Maar bovenal dat het weer ouderwets gezellig wordt.

Noteer dus vrijdag 25 november in je agenda. We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven kan vanaf 19:30 uur en meedoen kost nog steeds maar € 2,50. Daarvan kopen we weer drie leuke avondprijsjes.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties