Lieve kinderen,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taai taai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is namelijk weer onderweg naar Nederland met de Sint en al zijn Pieten. Dit jaar hebben wij weer kunnen regelen met de Planning Piet dat Sint en zijn Pieten ook even langs KCC/SO natural komen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voordat de Sint bij ons langs komt, gaan wij er eerst voor zorgen dat de kantine zo mooi versierd is, dat Sint en zijn Pieten de kantine niet voorbij zullen lopen. Tussen het geknutsel door, spelen we ook nog leuke spelletjes en misschien willen de Spelletjes Pieten wel een paar spelletjes meespelen...

Maar wij hebben gehoord dat ze niet 1x op KCC/SO natural gaan langskomen, maar misschien wel nog een keer... Wij hebben namelijk gehoord dat ze een verrassing voor de lieve kinderen van KCC/SO natural hebben... Weet jij al wat het is? Spannend!

Ben jij ook benieuwd of Sint en zijn Pieten een cadeautje voor jou hebben meegenomen uit het zonnige Spanje?
Geef je dan op voor het Sinterklaasfeest door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog even alles op een rijtje

Wat: Sinterklaasfeest
Wie: E t/m Kangoeroes
Waar: Kantine van KCC/SO natural
Wanneer: Vrijdag 27 november 2015
Tijd: 18:00 - 20:00 uur

 
Groetjes de aKCCie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties