Halloween, één van de spannendste dagen van het jaar. Ook bij KCC/SO natural laten wij dit niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom organiseerde de aKCCie op vrijdag 30 oktober een Halloween disco voor de D’tjes, E’tjes, F’jes, Kangoeroes en vriendjes en vriendinnetjes.

20151030   akccie HalloweendiscoDe Halloween sfeer was goed te proeven. De ene na de andere ‘griezel’ kwam binnen lopen. Zo liepen er in de KCC-kantine enkele Dracula’s met een mooie cape en een eng geschminkt gezicht, skeletten, een jongen met een shirt vol spinnen en bloed, meisjes in hele mooie griezelige jurken en vooral kids met heel enge maskers.  

Naast de leuke muziek die er gedraaid werd, konden de Halloween spellen natuurlijk ook niet ontbreken… Vooral het mummy-spel was erg geslaagd! Wie pakt als eerste en het beste zijn/haar maatje in met een rol WC-papier zonder dat de rol scheurt? Een hele uitdaging voor de kids, maar er zaten heel goede mummies tussen!

Ook werd er fanatiek meegedaan met de krantendans en het limbo dansen. Hierbij deden de aanwezige coaches van de E, F en Kangoeroes ook leuk mee. Ons super schmink duo Jefta en Iris hebben de hele avond spinnetjes, spinnenwebben en andere mooie creaties op de gezichten geschminkt, wat zorgde voor toffe plaatjes.

Tot slot werd er een prijs uitgereikt voor de meest gruwelijke outfit. De prijs was helemaal in het thema: een Halloween emmertje met gruwelijk eng snoep erin… Deze prijs werd bij de jongens gewonnen door Kas en bij de meisjes door Ella.

Hierbij willen wij wel vermelden dat iedereen er heel gaaf uit zag! We vonden het ook super leuk dat jullie er allemaal waren en zien jullie graag bij de volgende activiteit van de aKCCie.

Griezelige groet, de aKCCie

Klik hier voor nog veel meer griezelige foto's van deze avond.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties