De leden van de Club van 50 hebben de afgelopen weken hun punten gegeven aan de door de commissies ingediende voorstellen. Vrijdag hebben wij alle punten opgeteld en gecontroleerd en daar is onderstaande ranglijst uit gekomen.

Aangezien de Club van 50 dit seizoen maar liefst € 18.858,26 heeft te besteden, zullen wij de eerste negen voorstellen (groen gearceerd) zeker financieren. Wil je meer informatie over de voorstellen die gehonoreerd zijn kijk dan hier.
Gefeliciteerd daarmee!!! De indieners van deze voorstellen krijgen hier een apart bericht over.

De voorstellen vanaf nummer 10 komen (in die volgorde) misschien ook nog in aanmerking voor een bijdrage als de eerste negen voorstellen goedkoper uitvallen of als we ergens een BTW-voordeel halen. Zodra we hier meer over weten krijgen jullie een berichtje, maar voorlopig staan die voorstellen helaas nu nog even in de wachtkamer.

Wij willen alle commissies bedanken voor jullie voorstellen! Hebben jullie deze keer geen bijdrage gekregen dan is er volgend seizoen weer een nieuwe ronde.

Heb je nog vragen dan kunnen jullie ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je nog geen lid van de Club van 50 en wil je dat wel? Kijk snel hier en sluit je aan!

Groeten,
Simona Thalen en Mark van der Waaij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen