Vorige week is KCC/Hijbeko E1 kampioen geworden. Afgelopen zaterdag is dit kampioenschap gevierd met taart, snoep en een bezoek aan MacDonalds. En terecht, want de E1 is ongeslagen kampioen geworden met een doelsaldo van 44 voor en 15 tegen!

 

De E1 wist bijna alle wedstrijden redelijk gemakkelijk te winnen, ondanks het feit dat er tegen gerenommeerde tegenstanders werd gespeeld. Deetos E1, Oranje Wit E1 en Sporting Delta E1 werden allen tweemaal verslagen met soms prima spel en veel mooie doelpunten. Vooral verdedigend stond het de afgelopen weken goed. In de wedstrijden tegen Oranje Wit en Sporting Delta kregen we slechts één tegendoelpunt te verwerken. Een erg knappe prestatie!

Verbeterpunten zijn er (gelukkig) ook. Zo moeten we minder slordig worden en ook wat minder wisselvallig. Het verschil tussen de eerste en de tweede helft is vaak groot. We gaan daar hard aan werken, omdat we ook in de zaal hoge ogen willen gaan gooien. We treffen dan veel nieuwe tegenstanders en nieuwe uitdagingen. Ik heb er zin in, want deze E1 is getalenteerd en gemotiveerd. Wat mij betreft een uitstekende combinatie!

 
Een trotse trainer

Klik hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties