Zaterdagochtend 10 uur, het is lekker weer, de zon stond op punt van doorbreken en iedereen had er zin in. En na een korte peptalk van de trainers waren we gefocust en vastberaden om de volle winst te pakken!

De scherpte was duidelijk te merken al gauw stonden we op een 2-0 voorsprong. Er zaten leuke aanvallen bij met aardig wat kansen. Ook in de verdediging waren we scherp, ze konden bijna geen ‘normale’ aanval neerzetten zonder dat wij er tussen zaten of de bal na 1 schot weer afvingen. We wisten de stand uit te breiden tot een 5-2 voorsprong in de rust.

In de rust wat tips gehad van de trainers en vol goede moed de 2de helft in met de intentie de score minimaal te verdubbelen! Iedereen had er zin in en de neuzen stonden allemaal de goede richting op!

De 2de helft verliep echter wat moeizamer dan de 1ste. Met de aanvalopzet was op zich niet zo heel veel mis, er werden goede kansen gecreëerd maar alleen niet afgemaakt. Dit is een puntje waar we zeker op gaan trainen. Maar gelukkig wist de verdediging goed stand te houden en na flink zwoegen en zweten was de eindstand 8-5.

Met een eindstand van 8-5 kunnen we tevreden terug kijken op een goede wedstrijd waar in veel strijdlust werd getoond! Dit moeten we zeker meenemen naar de laatste veld wedstrijden en mee de zaal in. Ik denk dat dit een goede impuls geeft voor het hele team en kijkend naar de wedstrijden die gaan komen zie ik het zeer positief in!

Alle reserves bedankt en alle organisatie eromheen! Dit moeten we zeker zo doorzetten!

Marcel
 
Doelpunten: Emiel 3, Marcel 2, Robert 1, Mark 1, Heleen 1

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties