Woensdagmiddag 22 mei vond de jaarlijkse GIGA Kangoeroemiddag plaats bij KCC/SO natural. We mochten een recordaantal van 43 deelnemertjes van 4 tot 6 jaar verwelkomen op ons park. Onder een lekker zonnetje werd er weer fanatiek meegedaan aan de warming-up, het spellencircuit en de miniwedstrijdjes. Na afloop waren er heerlijke pannenkoeken met ranja en water, en kregen alle deelnemers een tasje met iets lekkers, een mooie teamfoto, en meer informatie over KCC/SO natural en de KangoeroeKlup.

SAM_1615Bekijk de foto's!
Fotografe Pauline van Brero was ook aanwezig en schoot weer mooie plaatjes, die je hier kunt bekijken.

Geslaagd evenement
Als organisatie kijken we terug op een geslaagd evenement, met veel positieve reactie van deelnemers en ouders. We prijzen ons ook gelukkig met onze onvermoeibare vrijwilligers. Van fotografe tot teambegeleider, van barmedewerker tot spreekstalmeester, van EHBO'er tot op- en afbouwer, en van spelbegeleider tot GIGA Kangoeroe (een glansrol van Samin!). In totaal zo'n 25 mensen zonder wie een middag als deze niet mogelijk zou zijn, waarvoor onze hartelijke dank!

Waarom een Kangoeroemiddag?
De GIGA Kangoeroemiddag is wat ons betreft geslaagd als alle deelnemertjes lekker sportief bezig zijn geweest en veel beweegplezier hebben ervaren. Daarnaast hopen we te bouwen aan een positief imago van KCC/SO natural en de korfbalsport, en uiteindelijk nieuwe leden aan te trekken. Dat doen we niet alleen met deze GIGA Kangoeroemiddag, maar o.a. ook met de kennismakingstrainingen op zaterdagochtend, en het concept van de Korfbal Kids Pas (tijdelijk lidmaatschap).

Resultaat
De KangoeroeKlup is inmiddels gegroeid naar 10 leden plus 6 kinderen die tijdelijk lid zijn via de Korfbal Kids Pas. Aan de extra KangoeroeKlup-clinics op zaterdag nemen telkens zo'n 15 Kangoeroes deel, waarvan ook altijd weer een aantal nieuwe gezichten. Een paar Kangoeroes trainen nu mee op de gratis strippenkaart. De komende weken gaan we dan ook door met o.a. de extra KangoeroeKlup-ochtenden op zaterdag. Benieuwd naar alle activiteiten? Neem eens een kijkje op www.kcconline.nl/korfbalkids.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties