Donderdag 3 januari trapte KCC/SO natural het nieuwe jaar af met de Korfbal WinterFUN. Meer dan 70 basisschoolkinderen (waarvan 45 niet-leden) uit Capelle aan den IJssel en omstreken reisden af naar Sporthal Schenkel om het nieuwe jaar sportief en feestelijk in te luiden.

20190103   KorfbalWinterFunIJspegels vangen en wedstrijdjes korfballen
Bestuurslid Cor van Os gaf rond 14:00 uur het startsein voor de warming-up. Daarna werden de kinderen in groepen met dierennamen verdeeld om op speelse wijze het ijspaleis in Sporthal Schenkel te verkennen. De apen, beren, tijgers etc. werden door hun begeleiders luid aangemoedigd bij allerlei spelletjes. Tussen de iglo’s, pinguïns en ijspegels door was er ook genoeg tijd om kennis te maken met de korfbalsport. Na de korte pauze werden er nog een aantal wedstrijdjes gespeeld, waarin er veel mooie doelpunten gemaakt werden.

Topvrijwilligers!
Na een afsluitend dansje, iets lekkers en een traktatie gingen de kinderen moe maar voldaan terug naar huis. Wij kijken tevreden terug op de Korfbal WinterFun-middag, die alweer voor de derde keer werd georganiseerd. Dankzij alle topvrijwilligers werd de WinterFun weer een groot succes!

Kom je ook korfballen?
Ook in 2019 organiseert KCC/SO natural veel activiteiten voor de Capelse jeugd. Zo zijn er in het weekend extra activiteiten voor de Kangoeroe jeugd. Alle open jeugdactiviteiten zijn hier  te vinden.

Klik hier voor alle foto's van de Korfbal WinterFUN!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties