Afgelopen donderdag 1 november was het zover, de C selectie van onze vrienden van KCC/SO natural kwamen ons verblijden met een bezoek. Deze avond stond in het teken van kennismaking en kennisoverdracht. Na een kort woord van welkom gingen we met z`n allen aan de slag met het delen van kennis over voeten en schoenen.

b16e6734-83a2-44e0-b55a-c55baa1111a0 kccDoor het kijken naar de statische en dynamische voetenstand werd veel duidelijk waarom deze C-selectie bijna onverslaanbaar is! Soms werden we een beetje verdrietig van de huidige schoenen van sommige spelers/speelsters en ook de sneakers voor het algemeen dagelijks leven waren niet erg functioneel.

We hebben besproken dat er veel faktoren zijn die bepalen of iemand fit is of klachten heeft. Ook mag er niet vergeten worden dat korfbal een zeer dynamische, explosieve sport is met vaak verschillende ondergronden; uiteraard het buiten- en binnenseizoen maar de ene sporthal is de andere niet qua vloer. Bij het maken van de sport-specifieke bewegingen en het filmen daarvan hebben we de talenten pas echt gezien. Wat een goed team met ieders kwaliteiten daarin verwerkt!

Wij danken de spelers/speelsters, de trainster & coach, de ouders voor het rijden en Monique voor de foto`s. Het was een leuke leerzame avond voor iedereen en wij danken KCC/SO natural voor de samenwerking! Veel succes in het indoorseizoen gewenst, sportieve groet

VMA Starshoe Zoetermeer, trotse sponsor van KCC/SO natural!!!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties