Afgelopen zaterdag 29 september was het gezellig druk op ons park. Voor zowel onze jongste Kangoeroes van 3, 4 en 5 jaar, als voor de 6-, 7-, 8-, 9- en 10-jarigen (onze E- en F- jeugd) was er een activiteit georganiseerd.

Kennismakings training
De 3-, 4- en 5-jarigen en onze Kangoeroe Klup kinderen leefden zich uit met diverse tik-/vang- en balspelletjes. Iedereen was heerlijk actief bezig. Ook enkele ouders deden gezellig mee. De zon scheen het was een feestelijk moment.

De 6-, 7-, 8-, 9- en 10-jarigen en onze E-en F jeugd kregen gelijktijdig een korfbal-kennismakingstraining van onze ervaren selectie spelers. Wat is er leuker dan een training te krijgen van trainers die zelf van korfbal hun passie hebben gemaakt. Ook hier ging het er fanatiek aan toe. De kinderen deden hun uiterste best om zoveel mogelijk te scoren. Na een uur was iedereen moe en voldaan. Er was na afloop voor iedereen te drinken met wat lekkers. Het was een geslaagde activiteit.

Ook weer nieuwe gezichten
In totaal hebben ruim 20 kids zich uitstekend vermaakt We zagen niet alleen KCC-leden, maar mochten ook weer niet-leden en ouders welkom heten. Ook zagen we enkele voormalige leden die gezellig mee kwamen doen met hun kinderen. En niet te vergeten opa's en oma's. We hopen hen weer terug te zien bij de trainingen op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur of bij een volgende kennismakingstraining.

Wanneer weer?
Op woensdag 10 okt. is er het schoolkorfbaltoernooi van 14.00 tot 16.30 uur voor alle kinderen van 6 t/m 8 jaar. Ook is er weer een kennismakingstraining op 13 okt. van 10.00 tot 11.00 uur. Uiteraard zijn zowel leden als niet-leden wederom van harte welkom!

SuperKCC!
Fijn dat we weer een beroep konden doen op vele KCC-jeugdleden om alle deelnemers een leuke ochtend te bezorgen. Dank jullie wel!  

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties