Na een aantal drukke weken heeft uw voor- en nabeschouwer weer de tijd gevonden voor een nieuwe nabeschouwing, en dat werd tijd ook want er is weer aardig wat gebeurd afgelopen zaterdag. Er werden zowel op top- als op breedteniveau, door zowel de jongsten als de oudsten weer prima resultaten behaald en dat is altijd mooi om te zien. Aangezien uw ‘razende reporter’ wegens scheidsrechtersverplichtingen tegenwoordig vaker bij andere verenigingen is dan bij KCC/SO natural zelf, mist hij toch behoorlijk wat, en dat terwijl hij toch benieuwd is naar het verloop van de wedstrijden.

Wil jij jouw team vaker in de nabeschouwing zien staan? Of gebeurden er tijdens de wedstrijd acties die eigenlijk niet onbesproken kunnen blijven? Schaam je niet en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met een heel verslag, of een aantal wedstrijdfeiten, of wellicht een of meerdere foto’s. Deze worden zeker op prijs gesteld en in behandeling genomen voor de voor- of nabeschouwing!

We beginnen met een van onze nieuwste zaalteams: KCC/SO natural E3. Zij maakten een goede beurt door in hun tweede wedstrijd het tot dan toe ongeslagen ODO E3 een nederlaag toe te brengen (6-4 winst in eigen huis). De nieuwe formatie is daarmee na twee wedstrijden nog ongeslagen en dat is helemaal net verkeerd voor een nieuwe ploeg. Het iets meer ervaren KCC/SO natural E1 kreeg het sterke Excelsior E1 op bezoek, dat vorige week nog met 6-28 won van ONDO E4, dat op haar beurt weer met 4-18 won van onze E1. Stond er een grote nederlaag te wachten voor onze E1? Zeker niet, want de Capelse zwart-witten hielden de Delftse zwart-witten in Delft op een 11-5 stand en zetten ondanks een nederlaag een behoorlijk resultaat neer. Vorige week wist de E1 al een puntje te pakken tegen IJsselvogels E3 en die eerste overwinning komt er binnenkort vast aan.

KCC/SO natural C3 was met 6-3 te sterk voor koploper Gemini C1 en haalde daarmee de eerste overwinning van het zaalseizoen binnen. Datzelfde geldt voor KCC/SO natural A3 dat met 18-13 van DVS ’69 A1 won. KCC/SO natural A2 verloor op het veld nog van Vitesse A2, maar revancheerde zich afgelopen week in de zaal tegen diezelfde ploeg en won met 17-28. De ploeg van Alexander van Dieren en Jelmer Wassink heeft na drie wedstrijden samen met Kinderdijk A1 al 3 punten voorsprong op de nummer 3. KCC/SO natural 3 en 4 nestelen zich voorlopig in de middenmoot van de Reserve Overgangsklasse na overwinningen op respectievelijk Excelsior 2 (16-17) en Sporting Trigon 2 (21-33).

KCC/SO natural C1 – Fortuna/Delta Logistiek C1
KCC/SO natural C1 maakte een slechte seizoenstart mee met nederlagen tegen HKV/Ons Eibernest C1 en KOAG C1 en ontving hierna meteen het sterke Fortuna/Delta Logistiek C1, de koploper in de C-Aspiranten Hoofdklasse. Waar de ploeg uit Delft in de voorgaande wedstrijden nog te sterk was voor HKV/Ons Eibernest C1 en KOAG C1, hield KCC/SO natural de rood-witten op een gelijkspel: 14-14. Een knap resultaat, waardoor het eerste punt binnen is. Het is nu een kwestie om de eerste overwinning binnen te halen om snel van de laatste plaats af te komen.

KCC/SO natural B1 – Fortis B1
Ook de B1 maakte een ongelukkige seizoenouverture mee met nipte nederlagen tegen Die Haghe B1 (21-19) en ONDO B1 (17-18). Voor het Zeeuwse Fortis B1 was de ploeg van Steven Verhoeff en Michiel Last echter te sterk en met een 20-9 zegen pakken de Capellenaren de eerste twee punten. KCC/SO natural B1 staat voorlopig in de middenmoot maar wil in de komende wedstrijden ongetwijfeld wat punten gaan pakken om een gat met de onderkant te slaan, terwijl Fortis B1 uit Oost-Souburg nog altijd op zoek moet naar de eerste punten.

KCC/SO natural A1 – Albatros A1
KCC/SO natural A1 maakte een matige start mee waarin maar nipt werd gewonnen van Fortuna/Delta Logistiek A2 en waarin verloren werd van Die Haghe A1. De ploeg van Sander Jacob en Niels Molendijk moet zodoende in de achtervolging en kan zich niet veel fouten meer veroorloven wil het meestrijden om de titel. Tegen nummer laatst Albatros A1 deed de A1 in ieder geval haar plicht door met 26-18 te winnen van de ploeg uit Zwijndrecht. KCC staat momenteel derde en speelt komend weekend een lastige uitwedstrijd tegen Sporting Delta A1.

KCC/SO natural 2 – PKC/SWKGroep 2
KCC/SO natural 2 en PKC/SWKGroep maakten er in Sporthal Schenkel een spannende pot van. Een pot waarin de ploeg van Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink lange tijd aan de goede kant van de score bleef en zelfs een gaatje van 6 sloeg bij 12-6. Na de 15-11 ruststand kwam de ploeg uit Papendrecht echter terug waardoor het stuivertje wisselen kon beginnen. Na een spannende slotfase werd het 26-26, waardoor PKC/SWKGroep 2 haar eerste puntje pakte en KCC/SO natural nu de gedeelde vierde plaats bezet.

KCC/SO natural 1 – PKC/SWKGroep leest u hier.

 

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties