Een recordaantal van 80 kinderen uit groep 3 en 4 had zich (individueel) ingeschreven voor deze derde editie van het Schoolkorfbaltoernooi voor groep 3/4. Wat was het weer een feestje afgelopen woensdag! En wat hebben we geboft met het weer!

Veel vrolijke gezichten
De middag werd afgetrapt met een gezamenlijke dans om de spieren lekker op te warmen. Daarna volgde een clinic onder leiding van Adriënne. In 16 teams, waarbij elk team werd begeleid door een KCC-vrijwilliger, oefenden de deelnemers met gooien, vangen en scoren.

Hierna ging het toernooi van start. In 4 poules werden wedstrijdjes afgewerkt. Tussendoor was er tijd voor een drankje, de teamfoto, het springkussen, knutselen en schminken, en estafettespelletjes. Veel vrolijke kinderen, en veel spelplezier!

Pannenkoeken!
Na het toernooi was het tijd voor heel veel pannenkoeken en de prijsuitreiking. Alle deelnemers kregen een hand en medaille van bestuurslid Cor van Os, en, met dank aan onze sponsors, ook nog een tasje vol verrassingen. O.a een teamfoto in een lijstje, een bidon, en natuurlijk een uitnodiging om mee te komen trainen.

De supervrijwilligers van SuperKCC!
Zo'n middag heeft altijd heel wat organisatorische voeten in de aarde, maar is de moeite meer dan waard. We hebben wederom heel erg veel positieve reacties gekregen, van zowel kinderen als ouders. Een aantal kinderen is inmiddels mee komen trainen of gaat dat nog doen deze week.

Groot is onze dank aan al die betrokken KCC-ers die zich hebben gehaast uit school of werk om mee te helpen. Teambegeleiders, bardames, scheidsrechters, knutseljuf, chef toernooischema, speaker, fotografen, videoreporter, pannenkoekenbakkers, EHBO of vliegende keep. We zijn ontzettend blij met jullie inzet!

Jeu de Boulers: ook jullie bedankt voor jullie begrip. Het was even passen en meten toen bleek dat jullie Regiotoernooi op dezelfde dag was gepland maar het is allemaal zonder problemen verlopen.

Nog even nagenieten?

Jelle Postma van SociJel maakte een hele leuke videoreportage die je kunt zien op onze Facebook pagina.

Alle foto's, inclusief de teamfoto´s, van fotograaf Pauline van Brero, vind je hier.

Heeft je kind meegedaan aan het toernooi? Of was je jammer genoeg verhinderd? A.s. zaterdag 14 oktober is er weer een gratis clinic voor zowel leden als niet-leden van 6 t/m 11 jaar. We beginnen om 10:30 uur. Er is prachtig weer voorspeld! Inschrijven is zoals gebruikelijk niet nodig.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties