Afgelopen woensdag 17 mei vond de jaarlijkse GIGA Kangoeroemiddag weer plaats. Een kleine 40 kinderen tussen 3 en 7 jaar trotseerden de hitte en vermaakten zich met allerlei bal- en tikspelletjes. Ook was er een springkussen, en kon iedereen op de foto met de GIGA Kangoeroe. Vanwege de warmte waren er diverse waterspelletjes in het programma ingelast. Zowel de kangoeroes als de begeleiders hebben het dan ook niet drooggehouden.

Geslaagde middag
Na afloop was er voor iedereen een pannenkoek en een waterijsje. Bestuurslid Cor van Os gaf elk deelnemertje persoonlijk een tasje met een verrassing, en een uitnodiging om mee te trainen. Het was weer een geslaagde middag, met veel blije kids, en veel complimenten van de bezoekende ouders. Een aantal nieuwe kangoeroes gaan we de komende weken weer terugzien tijdens de trainingen.

Bedankt vrijwilligers en sponsors!
Veel dank aan de enthousiaste vrijwilligers, betrokken ouders en aan onze sponsoren: SO natural voor de tasjes, en IJsselkids voor het lenen van het springkussen. Fijn dat we op jullie konden rekenen!

Nieuwe leden welkom
Ken je ook kinderen tussen 3 en 7 jaar die graag spelenderwijs willen bewegen? De KangoeroeKlup van KCC is er elke woensdag om 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom!  

Kijk hier voor de overige foto's.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties