Het is donderdag, dus tijd voor een verlate nabeschouwing, waarin we terugblikken op de een-na-laatste speelronde in de zaalcompetitie. Aanstaande zaterdag komen er nog een aantal teams in actie, maar de meeste teams gaan zich bijna voorbereiden op het resterende veldseizoen.

We beginnen met KCC/SO natural F1, want die zetten in hun laatste wedstrijd in de zaal nog een prima resultaat neer, door met 13-9 te winnen van Oranje Wit F1. Zo sluiten zij het zaalseizoen toch nog af met twee punten. KCC/SO natural B3 greep in Dordrecht het kampioenschap door met 9-17 te winnen van Oranje Wit B3, en KCC/SO natural 6 promoveert naar de Reserve 3e klasse, doordat het met 13-16 van Nexus 2 won en zich zo verzekerde van de tweede plaats. KCC/SO natural E1 sloot afgelopen woensdag het zaalseizoen af als tweede, door met 10-2 te winnen van ADO E1.

Fortuna/Delta Logistiek A1 - KCC/SO natural A1
KCC/SO natural A1 wist het zaalseizoen helaas niet positief af te sluiten tegen Fortuna/Delta Logistiek. Het verloor met 23-17 van de kruisfinalist, en daarmee is het avontuur in de A-junioren Hoofdklasse in de zaal voorbij. De A1 van Sander Jacob en Henk-Jan Schippers zal haar vizier richten op het veldseizoen, waar het het er goed voorstaat in de race om het kampioenschap en dus promotie naar de A-junioren Hoofdklasse.

ONDO C1 - KCC/SO natural C1
De C1 van Wilco Knops en Yvar van Hijum is klaar voor het Nederlands Kampioenschap. Ook ONDO C1 werd aan de zegekar gebonden (8-16 uitslag) en zo pakte de ploeg in 's-Gravenzande het kampioenschap in de C-Aspiranten Hoofdklasse C. Op naar het NK in Roden aanstaande zaterdag!

TOP/Quoratio D1 - KCC/SO natural D1
KCC/SO natural D1 reisde voor de tweede keer in een week af naar Sassenheim en wist geen punten te pakken tegen TOP/Quoratio D1. De ploeg uit Sassenheim was met 17-9 te sterk voor het team van Steven Verhoeff en Ilona de Lange, waardoor TOP zich plaatst voor het Nederlands Kampioenschap. KCC/SO natural D1 eindigt het zaalseizoen netjes als derde

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties