Als beloning van het veldseizoen(D3 werd toen kampioen) mochten de spelers en de trainer naar het topsportcentrum in Rotterdam.
Hiervan iseen verslagje van Jelle Postma gemaakt.

Wij gingen dus maandag 28 december naar het topsportcentrum Rotterdam(waar er op de letters Rotterbam stond). Helaas was ons team niet helemaal compleet. Helaas waren we niet met allemaal. Want Sandra was helaas ziek en Celine was op vakantie. We werden met 2 auto's vervoerd en raakten de weg niet kwijt. Toen konden wij met bandjes om onze arm gratis het gebouw in en mochten wij ergens in de tribune gaan zitten. We zagen gelijk al dat de KNKV met iets nieuws bezig was,want er zaten lichtjes aan de palen. Dat was de bedoeling voor een hulpmiddel van het schotklok,zodat de korfballers niet de hele tijd hun hoofd naar hetb schotklok hoefden te draaien,maar gewoon op de paal konden kijken. Tijdens de wedstrijd van DOS/Engeldot tegen Tulips was er ook een "Technische Time-Out." Na een kwartier van iedere helft moest er verplicht een time-out worden gegeven,zodat wij even de samenvattingen op het bord konden zien.

De wedstrijd was een spannende wedstrijd waarbij DOS met 22-23 van Tulips verliest.  Wij waren voor Tulips,dus dat kwam goed uit. Bij ieder doelpunt van Tulips gingen Joel,ik en Lucas "stil aan de overkant'''zingen. Dat was het ook wel,stil. Alleen aan de kant waar alle teams zaten kwam wat geluid uit.

En toen was het tijd,de kampioenenparade!  Wij waren samen de C3 en de CM4 de 2e die op mochten lopen,dus waren snel aan de beurt. we kregen de medailles van het Nederlands team en mochten ook nog op de foto. Helaas moesten we toen weer naar huis. Maar het was een echte topavond!

Jelle Postma  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties