Korbis zagen we ook vooraf als een geduchte tegenstander, gelet op de resultaten van de laatste wedstrijden. Koploper Oost-Arnhem behield vorige week slechts 1 doelpunt voorsprong! We waren dus gewaarschuwd.....

De eerste aanval deed z'n plicht en scoorde conform verwachting vrij snel de 0-2. De tweede aanval echter verzaakte door niet te scoren en de gastheren kwamen daardoor langszij. Dat was het beeld van de eerste helft. Door goed presteren van één vak maakten wij het verschil, dat van twee langzaamaan via drie en vier opliep naar vijf doelpunten voorsprong. Net als vorige week tegen DSC was de einduitslag niet wat we verwachtten. Er zit namelijk zo veel kwaliteit in de ploeg, dat een totaal van boven de twintig absoluut tot de realistische mogelijkheden behoort. En tot nu toe komt het er nog niet uit.

De tweede helft gaf na een adviesje van mijn kant en een kort ploegoverleg een ander hoopgevend beeld te zien. Ik zag eindelijk meer dynamiek, meerschots-aanvallen en iets meer teamopoffering! Het begin is er, nu het geloof en de overtuiging nog. Een uiterst zinnige uitdaging voor de coaches en de poeg zelf!!!!!

Nu eerst vakantie houden, de hoofden leegmaken, kerstvieren, 28 dec (19.00 uur) clinic volgen in de WION-hal, 29 dec evt. meetrainen met A2, O&N met champagne en oliebollen doorstaan, en dan weer 5 jan de 1e training van het nieuwe jaar. Een jaar waarin we willen en moeten vlammen. Er staan ons dan beslissende en loodzware ontmoetingen te wachten. Dáár gaan we het verschil maken. Vooral de thuiswedstrijden tegen Oost-Arnhem (23 jan) en Rust Roest (6 feb) kunnen we wat support gebruiken....... :-)

Statistiek: Sven(5), Wouter(4), Stefan(3), Evelien, Ruth, Fabian(2)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties