KCC/SO natural B1 had zich door een 18-20 overwinning op DOS'46 B1 geplaatst voor de halve finale om de landstitel en die werd zaterdag in de OVVO hal gespeeld tegen Groen Geen B1. De ploeg van Sander Jacob schoot uit de startblokken en nam een 0-3 en 2-5 voorsprong maar moest nog voor rust toezien dat Groen Geel langszij kwam tot 5-5.

20160312   Groen Geel B1   KCC B1Na rust nam Groen Geel het initiatief over en trok de wedstrijd geleidelijk naar zich toe. Door een te laag schotpercentage en te weinig rebound bij KCC/SO natural won Groen Geel B1 uiteindelijk met 18-14. Uiteraard een enorme domper voor de ploeg, maar niettemin een uitstekende prestatie waar de hele vereniging supertrots op is. Een geweldige ploeg waar we ook de komende jaren ongetwijfeld nog veel van gaan horen.

In de andere beslissingswedstrijd schakelde Unitas/Perspectief B1 de torenhoge favoriet DeetosSnel B1 uit door een 18-20 overwinning. De finale om het Nederlands Kampioenschap op 26 maart gaat dus tussen Unitas/Perspectief B1 en Groen Geel B1.

Peter van Dieren was bij de wedstrijdaanwezig en maakte weer een mooie fotoserie.
Marc van Driel was er ook weer bij en stuurde ons een fotolink.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties