Afgelopen zaterdag moesten wij naar Leiderdorp. Onze tegenstander was Velocitas 2 en de thuiswedstrijd hadden we nipt gewonnen. Dus dat zou ook weer geen gemakkelijke wedstrijd worden.

Met een mooie Lila ondergrond en 10 minuten te laat startten we vol goede moed de wedstrijd. En omdat zij 1 punt meer hadden dan KCC/Delta Logistiek was deze wedstrijd zeker belangrijk. Maar al gauw zou blijken dat het niet de dag van KCC/Delta Logistiek zou worden. Veel pass fouten en niet geconcentreerd verdedigen (we waren veel onze tegenstanders kwijt), en dat gebeurde de hele wedstrijd door. En als we een mooie aanval opzetten kwam daar wel een doelpunt uit.

Bij de rust leek het nog mee te vallen, van een 4-1 achterstand wisten we terug te komen tot 9-6 en gelijk na rust maakten we de 9-7, maar toen was het over voor KCC/Delta Logistiek. Ze liepen uit naar 16-8 en na 70 minuten mochten we blij zijn dat we  er nog 10 in hadden liggen. Een slechte wedstrijd met een eindstand van 18-10. Volgende week thuis tegen IJsselvogels dan maar. We hebben nog een paar puntjes nodig.

Menno van Beek, Simone Kouwenberg en Nick Fase bedankt voor het reserve zitten.

Statistiek: Willem 3x, Wouter 2x, Sheetal, Gerbert, Liese, Nienke en Nick allen 1x.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties