Afgelopen zaterdag moesten we uit naar Delft tegen Excelsior 3. Deze ploeg bungelt onderaan met 1 punt. Dus onderschatting lag op de loer. We moesten gewoon van ons zelf uit gaan en proberen geconcentreerd te blijven.

Door de vele blessures op dit moment was het passen en meten om vooral de heren compleet te krijgen. Nick en Michel kwamen door van 6 en Stephan Vriesde ging ook voor de eerste keer in 1,5 jaar tijd weer een balletje gooien. Niet getreurd, we hadden nog steeds kwaliteit genoeg.  Maar de wedstrijd zou een wedstrijd worden waar we achter de feiten aan zouden lopen. Al vanaf het eerste fluitsignaal was het Excelsior die steeds van verre afstandschoten de korf wist te raken  en ook al konden we redelijk aanhaken, de marge zou steeds 2 doelpunten blijven. de ruststand  was 11-9.

Nog geen man overboord, maar we moesten wel alle zeilen bij gaan zetten. De tweede helft  was qua score wel iets beter, maar zou niet voldoende blijken. We kwamen zelfs nog een keertje op voorsprong. Dit konden we alleen niet uitbouwen en zo kwam de tegenstander via die afstandschoten weer langszij en en ging er in de slotfase nog overheen. Met een 20-19 eindstand  gingen we met een rotgevoel de douches opzoeken.  Desondanks willen wij, van KCC 4, toch iedereen fijne  feestdagen toewensen en een prettige jaarwisseling. Volgend jaar, op 10 januari, spelen we onze eerste wedstrijd weer uit tegen Dijkvogels 2.

Nick Fase en Michel Wamsteeker bedankt voor het meedoen. Stephan Vriesde ook bedankt.

Statistiek: Willem 6x, Sofie en Michelle 4x, Stephan en Nick 2x en Gerbert 1x.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 19 september 2020 tegen KZ/Thermo4U 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties