Het korfbalseizoen 2014-2015 gaat nu echt beginnen voor KCC/Delta Logistiek. In het casino zal men zeggen "Now it is money time". De selectie van Jan Bongers en Arthur Carolus bevinden zich nu 3 weken op "the road to the League" en voorlopig rijdt de Delta Logistiek express hard door. Af en toe wat strubbelingen op de weg maar wanneer men even hiervoor geremd heeft, zal de Bongers/Carolus-trein met volle vaart doordenderen.

De eerste stations dit seizoen zijn ruim gepasseerd. De trein moest even stoppen in Gorinchem en de punten inladen, alvorens men de weg kon vervolgen naar het volgende station. Het volgende station was de eigen thuishaven sporthal Schenkel waar ook de gele kanaries bezweken onder de zwart/witte rook van de Delta Logistiek Express. Na het onderhoud van de ploeg bleef de trein in de remise  waar- door de geel/blauwe formatie uit Veenendaal onderhanden werd genomen. De KCC-trein bleek een nodige APK-beurt te moeten krijgen, want sommige onderdelen waren niet meer heel. Na een onder- houdsbeurt van 60 minuten was de trein weer gemaakt en kon deze klaargestoomd worden voor het echte werk.

De eerste 3 weken zijn er wat kleine stationnetjes aangedaan in Nederland, maar nu komen de wat grotere stations, te weten station Vorrinklaan alwaar de trein komend weekend even stopt. Hierna gaat de KCC/Delta Logistiek trein terug naar de remise (6 december 2014) waar nieuwe brandstof moet worden getankt tegen Oranje Wit (D). Vervolgens daalt de trein verder af naar het zuid des lands en is op 13 december 2014 het station Vijfkamplaan (Eindhoven) aan de beurt. Voordat de Capelse express even van een korte winterslaap kan genieten, zal het een week voor Kerst op volle vaart moeten afstevenen op het Dordste Sporting Delta, de tot nu toe verrassende koploper.

Op 6 en 20 december 2014 zal het druk worden op station Capelseweg (Capelle aan den IJssel), dus zorg dat je op tijd in het bezit bent van een geldig kaartje en beleef het laatste deel van 2014 mee!

Komend weekend zal er een lange KCC/Delta Logistiek trein rijden naar station Vorrinklaan te Dordrecht. Om 15:30 uur moet je op het perron staan voor de wedstrijd van de A1, even tussendoor kan je een hapje eten in de stationsrestauratie en hierna genieten van de intercity tussen de selectie van beide teams!

Tot zaterdag op station Vorrinklaan!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties