Een goed einde van de veldcompetitie. Wij zijn kampioen geworden,scoren vaak, en hadden in die competitie de minste doelpunten tegen (met de F1). Na een grote nederlaag in een zaaloefenwedstrijd tegen Ten Donck D1 (die volgend veldseizoen in de 1e klasse speelt …) gingen we weer helemaal los . Even een overzicht.

De 1e wedstrijd was thuis tegen WION D3. We hadden best makkelijke tegenstanders,maar ook wel lastige. Ook was het bij ons team crisis. We hadden niet veel spelers,dus we moesten kinderen uit de D4 halen. Opeens kwam Giovanni (die nu ook bij ons in het team zit) wat later. Dus we moesten Quinta en Celine Agyapong uit de D4 halen. Mooie wedstrijd met een mooie uitslag:4-0.
Giovanni ging er in de 2e helft nog voor Celine Agyapong in. Celine zelf scoorde nog.

De 2e wedstrijd was thuis tegen IJsselvogels. Ook een makkelijke wedstrijd met een prachtige uitslag. Giovanni heeft ook een keertje gescoord. De twee doorgelaten doelpunten waren een strafworpen slecht KCC- verdedigen met een doelpunt als afloop. Celine Kuiper wisselde in de 2e helft met Giovanni.

Ook de 3e wedstrijd ging prima. Uitslag van 5-0. Esmee Kuiper uit de D2 viel in en gaf nog mooi aan .Jelle scoorde uiteindelijk.

Een mooi begin in de zaalcompetitie voor de D3.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties