En jawel het was weer zover. Afgelopen zaterdag moesten we de laatste wedstrijd spelen en alleen bij winst zouden we gedeeld kampioen kunnen worden met IJsselvogels. Na een aantal weken verloren te hebben van IJsselvogels hebben we de draad weer goed opgepakt. Uit hebben wij ons gerevancheerd tegen IJsselvogels en vervolgens van Koag uit gewonnen. Nu moesten we tegen Nieuwerkerk F1. Toch een lastige tegenstander.

 Ik merkte wel aan de kinderen dat ze zenuwachtig waren, maar gezonde spanning. Dat liet zich ook in de wedstrijd merken. Ze vlogen er tegenaan en er werd met passie en vreugde gespeeld. Einduitslag was 14-6 en dat was niets teveel. Prachtige combinaties en mooie doelpunten. Met name het samenspel van Stijn en Rick was een lust voor het oog, wat die twee al op deze jonge leeftijd kunnen…… Maar ook Annemijn, Mika en Milan lieten zien dat ze gegroeid zijn dit seizoen

En zo hebben wij de Tripple gewonnen dit jaar. 1e helft veld kampioen, in de zaal kampioen en nu ook weer op het veld. Klasse!!!!!!! Ook het publiek was er trots op, getuige de grote opkomst. Ouders, boertjes, zusjes, opa’s, oma’s teveel om op te kunnen noemen zoveel waren er. En natuurlijk ook de scouts van andere clubs, die wilden ook wel eens met eigen ogen zien wat voor talent hier rondloopt! (wel hier blijven hoor!!!!)

En dat hebben we laten zien ook !!

Wij zijn trots op wat jullie gepresteerd hebben en wensen jullie volgend seizoen veel succes bij de E-tjes.

Julian en Rob

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties