Op 17 mei hadden we met nog 2 wedstrijden te gaan slechts 1 punt voorsprong op zowel Albatros als Vitesse.

Eerst was onze eerste wedstrijd tegen onze grootste rivaal Albatros. Altijd een wedstrijd die aan elkaar gewaagd is.  Zo ook nu weer een spannend duel met kansen over en weer.pas na 9 minuten kon KCC/Delta Logistiek de score openen door een mooi uitgespeelde doorloopbal 0 - 1. Ook Albatros kreeg voldoende kansen met zelfs 3 gemiste strafworpen. Onze verdediging bleef scherp en gaf geen kansen meer weg. De aanval kon ook geen vuist meer maken. Zo werd het na een leuke en spannende wedstrijd 0 - 1 voor ons G team.

Ook Vitesse had zijn wedstrijd gewonnen. Nu met 3 punten voor op Albatros en 2 op Vitesse waren wij er nog niet.

De 2e wedstrijd was tegen Velocitas G1. Jammer, zij hadden maar 6 spelers. Na kort beraad besloten we maar 6 tegen 6 te spelen, ondanks onze belangen om minimaal gelijk te spelen. Het werd niet echt spannend en in korte tijd stond het 0 - 1 voor KCC/Delta Logistiek. Een foutje in de verdediging werd afgestraft 1- 1 en Velocitas kreeg hoop. Maar de verdediging werd wakker geschud en liet verder niets meer toe. KCC/Delta Logistiek liep snel uit naar 1 - 4. Velocitas kreeg nog een kansje en maakte 2 - 4. Na in de laatste fase nog een strafworp benut  te hebben, werd het 2 - 5 voor KCC/Delta Logistiek en wonnen we de wedstrijd vrij gemakkelijk. En konden wij, nadat Albatros en Vitesse gelijk speelden, een bescheiden HOERA HOERA roepen. KAMPIOEN  !!!!

Ook danken wij wederom Leon Reizen die deze resultaten voor ons heeft mogelijk gemaakt door met regelmaat een busje ter beschikking te stellen.

Dit seizoen hebben we nog 1 belangrijk toernooi voor de boeg: De Special Olympics Nederland 2014 in Heereveen. We gaan we ons opmaken voor dit driedaags toernooi. Het G team behaalde in 2012 zilver met een heel dikke gouden rand. Maar de Olympische gedachte blijft. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties