Het zag er in het begin van de zaalcompetitie niet naar uit maar na 11 wedstrijden is KCC/Delta Logistiek 2 koploper in de Reserve Hoofdklasse A en is hierdoor kampioenskandidaat nummer 1.

Maar dat kampioenschap zal niet zonder slag of stoot binnen gehaald worden. Daarvoor zijn er nog te veel gegadigden. Avanti, waarmee we de 1e plaats delen, Nieuwerkerk en KVS zijn ook nog geduchte kanshebbers. Als KVS de inhaalwedstrijd tegen DOS’46 wint staan de vier ploegen binnen 2 punten van elkaar in de top van het klassement.

Na een opmerkelijk zwak begin met een gelijk spel en 2 nederlagen stonden we na 3 wedstrijden troosteloos onderaan. We hadden slechts 0 punten want het ene puntje dat we verdiend hadden moesten we inleveren bij het KNKV. Deze stand was zeker niet voorzien in de voorbeschouwingen. De verwachting was, dat we, gezien de resultaten op het veld, direct voor de topposities zouden meedoen. Maar gelukkig kwam na dit desastreuse begin de ommekeer. Acht overwinningen op rij en de medewerking van Nieuwerkerk dat tot tweemaal toe Avanti op de knieën kreeg, zorgden ervoor dat de competitie naar een ware climax is toe gegroeid. HKV/Ons Eibernest doet daarbij ook nog een duit in het zakje want daar heeft men besloten om de 2e team te versterken met spelers uit het eerste om degradatie te ontlopen. En laten we nu a.s. zaterdag de Hagenaars op bezoek krijgen. Wordt dus weer een enerverende pot in de Schenkelhal waarbij winst voor de ploeg van Robin Diepenhorst bijna noodzakelijk is. Nu bent u toch al van plan om massaal naar het eerste te komen kijken (tegen die andere Hagenezen) dus zou ik zeggen, kom een uurtje eerder en help ook het tweede met uw verbale steun aan een overwinning.

Tot zaterdag allemaal. Vanaf 18.15 uur.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties