Zaterdagavond stond de wedstrijd tegen DeetosSnel A1 op het programma. De uitwedstrijd was een ware thriller geweest en wist de A1 van KCC/Delta Logistiek met 1 punt verschil te winnen. Winst was noodzakelijk om de druk op DOS '46 A1 te houden. DOS '46 A1 speelt volgende week ook nog eens tegen koploper DSC.

KCC/Delta Logistiek A1 starten deze wedstrijd weer met Femke in de basis nadat ze tegen SKF ontbrak wegens een pols blessure. KCC/Delta Logistiek A1 begon scherp aan de wedstrijd en Raoul kon gelijk met een doorloper scoren. Tot 4-4 ging het gelijk op maar nadat Tessa als eerste voor de dames had gescoord ging het van 5-4 naar 8-4. Over deze tussensprint van de A1 kwam DeetosSnel nooit meer heen.

KCC/Delta Logistiek A1 bouwde de voorspong langzaam uit naar een rust stand van 17-10. Na een prima eerste helft werd de kleedkamer opgezocht.

In de tweede helft ging KCC/Delta Logistiek A1 vrolijk verder met scoren via schoten van Stephan en Raoul 19-10 maar DeetosSnel probeerde toen toch nog terug in de wedstrijd te komen en dat lukte. DeetosSnel kon 4 keer scoren en bracht de stand terug tot 19-14. Gelukkig kon Koen toen weer wat terug doen en werd de voorsprong langzaam uitgebouwd via Sophie Koen en Stephan naar 23-16.

KCC/Delta Logistiek A1 kon de wedstrijd uit gaan spelen maar dat was iets te veel gevraagd want DeetosSnel kon het gaatje toch weer verkleinen naar 27-23. Gelukkig was dit het laatste wapenfeit van DeetosSnel en werd de eindstand via Stephan en Bobby 29-23. De laatste minuten mochten Niels en Jelle nog invallen voor Raoul en Koen.

De volgende wedstrijd voor KCC/Delta Logistiek A1 is bij DOS '46 uit en dan zal blijken of de a1 nog kan aanhaken voor de kruisfinales. Als er gespeeld word zoals tegen Deetos dan kan de a1 het DOS '46 nog heel lastig maken.

Doelpuntenmakers: Tessa (2x), Chantal (2x), Stephan (11x), Raoul (3x), Sophie (1x) Bobby(4x) en Koen (6x)

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties