KCC/Delta Logistiek B3 moest 1 februari naar IJsselvogels. Omdat IJsselvogels na KCC/Delta Logistiek en Trekvogels nog in de race is voor de eerste plaats in de poule was het zaak deze wedstrijd net als alle nog komende wedstrijden te winnen.

Met invallers Manon voor Nicole en Steven voor Jelle en als reserve Jefta op de bank en ondergetekende als invallend coach gingen we vol goede moed naar IJsselvogels. Even husselen met de opstelling en de voorbereiding voor de wedstrijd kon beginnen. Ook Maaike was vandaag weer mee als mascotte; fijn dat je ondanks dat je nog niet speelt wel bij de wedstrijden bent.

Korte speech vooraf waarin eigenlijk alleen werd gevraagd om volledige inzet en de wedstrijd ging van start. Helaas viel Marit al snel na de start van de wedstrijd uit en mocht Jefta haar vervangen. Het was echt een mega spannende wedstrijd. Tot 10-10 ging het gelijk op, waarna KCC/Delta Logistiek in de laatste 10 minuten van de wedstrijd de wedstrijd in ons voordeel omboog en wij met een winst van 11-14 naar huis mochten.

Jullie waren geconcentreerd aan het verdedigen, heel goed aan het voor verdedigen, lieten jullie niet wegzetten door het fysieke spel van een aantal IJsselvogels spelers en gelukkig werd er ook voldoende gescoord. Wie er gescoord hebben ben ik in het vuur van het coachen kwijtgeraakt, maar ik zeg altijd maar zonder de hulp van het team kan je ook niet scoren. Het blijft een teamprestatie en dames en heren dat was het vandaag zeker.

Allemaal top gespeeld en de invallers natuurlijk bedankt voor jullie aanwezigheid, deelname en bijdrage aan deze mooie overwinning.

een trotse invalcoach
Saskia

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 29 februari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties