Met 3 heren van de B1 ( Aron, Timo en Julian ) van start gegaan en ik moet zeggen: het zag er indrukwekkend uit. Alledrie in het zelfde tenue, klasse. Voor de kinderen een luxe want af en toe krijgen ze 1 op 1 training! Later zijn daar nog twee stagiaires bijgekomen ( Nick en Zita ). Voor mij als trainer een luxe.

We zijn gestart met 2 F teams in de hoop dat er nog kinderen bij zouden komen. Het betekende voor de kinderen (met name van de F1) veel spelen want de F2 komt standaard 1 tekort. Dat heeft weinig tot geen problemen opgeleverd omdat alle kinderen heel graag willen spelen. Bij deze allen die ervoor gezorgd hebben dat de teams compleet waren bedankt. Uiteraard ook de ouders en kinderen bedankt voor hun extra inzet.

Op de trainingen gaat het prima en dat vertaald zich ook in de wedstrijden. De F1 was voorzichtig ingeschreven in de F2 klasse en de F2 in de 3e klasse. Al snel bleek dat de F1 te laag was ingeschreven en werd vlug bij de bond aangevraagd in de zaal in de F1 klasse te mogen gaan acteren. De F2 zit eigenlijk tussen de 2e en 3e klasse in. Zowel de F1 als de F2 zijn kampioen in hun klasse geworden een prima prestatie. De F1 was het zelfs bijna gelukt om zonder tegendoelpunten kampioen te worden maar zelfs voor de F1 bleek de regel van een superspeler ( 5 tegen 4 zodra er een achterstand van 3 of meer is) zelfs teveel. Dit tot (gezonde) ergernis van enkele spelers.

In de zaal gaan beide teams een klasse hoger spelen en wij zijn benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Wij als trainers hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. Allemaal succes in de zaal.

Nick, Zita, Julian, Timo, Aron en Rob.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties