Afgelopen zaterdag speelden KCC/Delta Logistiek A3  al een belangrijke wedstrijd in de nog zo jonge zaalcomeptitie. Vriendenschaar A1 uit Bodegraven was de tegenstander waar we op het veld de kampioenswedstrijd van hebben verloren. Dus zoals ik vorige week al schreef hadden we hiermee nog een appeltje te schillen. Dat besef was er wel bij iedereen.

Om 14.25 uur begonnen we dan ook geconcentreerd aan de wedstrijd. Het duurde best lang voordat de eerste score kwam. De teams waren aan elkaar gewaagd maar via een strafworp bracht Kamie de score op 1-0. Vriendenschaar bleef bij tot 3-3 totdat Menno v Beek  via een schot en een strafworp de ruststand op 5-3 bracht.

De tweede helft bleef er goed gekorfbald worden.  Er werd voor elkaar gelopen en zodoende creeerden we vele kansen. Bij een stand van 7-6 kon het alle kanten op gaan, maar dit keer lieten we de koppies niet hangen en bleven we doorknokken en bleven we erin geloven. Bij een stand van 10-7 floot de scheidrechter af en konden we 2 welverdiende punten bijschrijven en staan we nu op kop in onze poule. Dit moeten we voorlopig vast zien te houden, maar we krijgen nog een paar lastige  wedstrijdjes.  Zo door blijven trainen en bij de wedstrijden voor- en met elkaar knokken voor elke bal.

Volgende week krijgen we OZC A1 op bezoek, dus dan kunnen weer vol aan de bak tegen deze fysiek spelende ploeg.

Niels Kroon en Thijn en Timo en Ruben weer bedankt voor het reserve staan en/of meespelen.

Statistiek: Niels K en Thom 3x, Menno van B 2x, Jamie en Thijn 1x.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties