Vandaag is het zaalseizoen in de hoofdklassepoule D begonnen. Heerlijk! Geen regen, geen wind en zeker geen kou meer, dus iedereen kon lekker spelen of gewoon alles behaaglijk bekijken vanaf de tribunes. DeetosSnel was vandaag de eerste tegenstander.

De eerste helft werd er goed verdedigd en goed gelopen. DeetosSnel had moeite het tempo bij te houden. 8-1 ruststand. In de tweede helft werd het lastig voor DeetosSnel om de snel rondgaande bal te onderscheppen en de kansen van KCC/Delta Logistiek te verhinderen. Iedereen bleef geconcentreerd spelen. 10 minuten voor tijd mocht Max ook nog meedoen. 18-3 de eindstand. Een goed begin is het halve werk zeggen we dan maar. Max bedankt voor het reserve staan en voor het invallen.

Dinsdag voor de Rijnmond Cup naar Dordrecht. Sporting Delta is dan de tegenstander. Die kennen we al van de afgelopen veldcompetitie. Jammer dat we hen geloot hebben en dat de twee sterkste teams direct tegenelkaar moeten aantreden. Maar het belooft een mooie wedstrijd te worden. Naar wat ik begrepen heb is de start om een onmogelijke tijd, maar we gaan er met goede moed en een mooie overwinning naar toe. Tot dinsdag.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties