We hadden eindelijk een uitnodiging gekregen om met dit toernooi mee te doen. Het leek ons wel een uitdaging om ook eens tegen teams uit Gelderland en Overijsel te spelen. Dus vroeg uit de veren, om 8 uur gingen we op weg naar Wageningen . Leon reizen had ons ook deze keer weer een bus beschikbaar gesteld daarvoor  weer onze dank. Na een welkomswoord  van de organisatie Debalderin, konden we starten.

Er waren 2 poules. Wij zaten in poule B met  DVO, Devinco en KV Tilburg .

Onze eerste wedstrijd  was tegen KV Tilburg. Na een moeizame start 1 -0 /1 -1 / 2- 1en 3 -1 waren de eerste punten binnen.

De tweede wedstrijd was tegen Devincio. Ons team  kwam nu op stoom  en speeldde weer geconcentreerd wat resulteerde in een verdiende 3 - 0 winst.

De derde wedstrijd was tegen DVO .DVO ging als de bliksem van start binnen 10 sec stond  0 - 1. Voordat KCC/Delta Logistiek van de schrik bekomen was werd het 0 - 2. KCC/Delta Logistiek herpakte zich de verdediging liet niets meer toe en gaf geen kansen meer weg. De aanval ging beter spelen; het combinatiespel liep weer als vanouds en snel was het 1 - 2. Na nog een verdiende strafworp te benutten was het 2 - 2. Tot die tijd was het billen knijpen. Maar nu hadden we het spel weer in handen en scoorde we 3 - 2 met nog 1 minuut te spelen werd de eindstand  2 - 4 . Dus poulewinnaar en op naar de finale.

We waren benieuwd wie de andere poulewinnaar zou worden. Dat werd KVZ . Voor de andere teams was het leuk om voor de andere plaatsen te spelen, de 7/ 8 e- 5 /6 e - 3 / 4e en finale.

KVZ  ging snel van start en in een mum van tijd stonden we achter met  1 -0 .Het antwoord kwam snel 1 - 1. KVZ ging harder spelen maakte veel overtredingen die niet altijd afgefloten werden. Na er op gewezen te hebben om ons eigen spel te spelen en niet te laten intimideren door KVZ konden we naar 1 - 2  / 1 - 3  / 2 - 3. KVZ  gooide  er nog een schepje op, maar KCC/Delta Logistiek kon de druk weerstaan en de zege veiligstellen.

Al met al  een leuk toernooi gespeeld. Na de  wisselbeker in ontvangst te hebben genomen, had het team nog iets te goed. Het was te laat om met honger naar huis te gaan. Dan maar naar de Chinees. Gezeten aan een grote ronde tafel werd er nog druk over het toernooi nagepraat  Na enige Chinezen verorberd te hebben gingen we voldaan en weer met een goed gevoel; we zijn een team en hebben het weer geklaard naar huis. Ik ben blij om dit met deze groep te mogen beleven. G team we zijn trots op jullie!

Simon

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties