Afgelopen zaterdag speelde KCC/Delta Logistiek A3 de eerst comeptitiewedstrijd in de zaal. De twee weken hier voorafgaand hebben we twee oefenwedstrijden gespeeld tegen PKC/Hagero A4 en Avanti A2, die beiden een klasse hoger spelen. De eerste wedstrijd  was echt een wedstrijd waarbij je zag dat we nog aan de zaal moesten wennen. Die ging dan ook met 3-8 verloren. De tweede wedstrijd, tegen Avanti A2, hebben we uiteindelijk met 13-11 verloren, maar was duidelijk beter en we deden niet onder voor de tegenstander. Dus met een goed gevoel gingen we competitie in en reisden we af naar Rotterdam-Zuid. Naar sporthal de Enk om precies te zijn. OZC A1 was de tegenstander en om 13.50 uur floot de scheidsrechter in.

De wedstrijd begon rommelig en zou rommelig eindigen. OZC was heel fysiek (waar de scheidsrechter niets van affloot) en speelden een rommelig spelletje en in  die chaos gingen wij mee. Zodoende keken we al vrij snel tegen een 3-1 achterstand aan. Omdat wij met hen mee gingen doen speelden we niet zoals we zelf eigenlijk wilden. Pas 10 minuten voor het rustsignaal kwam er rust bij in ons spel en kwamen ook de kansen terug. Bij het rustsignaal  hadden we de achterstand omgebogen naar een 7-4 voorsprong.

De tweede helft was het hetzelfde beeld als de eerste, alleen nu bleven we wel scoren en pas op het laatst kwam de tegenstander een beetje terug. De eindstand zou 10-13 worden, maar de wedstrijd moeten we maar gauw vergeten. Volgenden week krijgen we Vriendenschaar A1 op bezoek waar we nog een appeltje mee hebben te schillen.

Sven bedankt voor het reserve staan.

Statistiek: Menno K en Duncan 3x, Kyalee en Thom 2x, Lise, Menno v B  en Jamie 1x.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties